Μεγάλος Διαγωνισμός!

0 2.530

Ένας μοναδικός διαγωνισμός, μία μοναδική προσφορά για τους αναγνώστες και ακροατές του Μεσόγειος Στο Κόκκινο 105,4 FM με ισχύ από την 1η έως και την 21η Δεκεμβρίου 2017.

Η αεροπορική εταιρεία Sky Express προσφέρει δύο εισιτήρια μετ’ επιστροφής στην καλύτερη φωτογραφία η οποία θα συνοδεύεται και από μία ιστορία από τις Κυκλάδες.

Στείλτε την φωτογραφία και ένα συνοδευτικό κείμενο με την ιστορία της -θέμα πάντα τα νησιά των Κυκλάδων- στο email: info@mesogiosstokokkino.gr. Η φωτογραφία θα δημοσιευθεί στο www.mesogiosstokokkino και θα κοινοποιηθεί στη σελίδα μας στο facebook.

Η φωτογραφία που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα likes μέχρι και τα μεσάνυχτα της 21ης Δεκεμβρίου, οπότε και λήγει ο διαγωνισμός, θα κερδίσει δύο αεροπορικά εισιτήρια από την Sky Express! 

Μην ξεχάσετε να στείλετε στοιχεία email, όνομα και τηλέφωνο!

Όροι προσφοράς εισιτηρίων

• Τα εισιτήρια προσφέρονται με δικαίωμα κράτησης (Space Confirmed) και δεν μπορούν να εκδοθούν με ανοιχτές ημερομηνίες
• Οι φόροι και τα τέλη αεροδρομίων (όπως αυτά ισχύουν τη δεδομένη χρονική περίοδο) συμπεριλαμβάνονται στη προσφορά μας.
• Τα ταξίδια θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί έως τις 31/03/2018
• Η πραγματοποίηση της κράτησης και έκδοσης των εισιτηρίων υπόκεινται στους περιορισμούς της διαθεσιμότητας θέσεων κατά τις επιθυμητές ημερομηνίες ταξιδιού.
• Η κράτηση και έκδοση των εισιτηρίων θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 10 ημέρες πριν από την επιθυμητή ημερομηνία αναχώρησης.
• Η έκδοση εισιτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά από τα γραφεία της SKY EXPRESS. Για την κράτηση και έκδοση των εισιτηρίων ο τυχερός θα πρέπει να επικοινωνήσει με το τμήμα έκδοσης εισιτηρίων της εταιρείας στο sales@skyexpress.gr & στο commercial@skyexpress.gr ή στο τηλέφωνο 2815-105225 από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00–17:00.
• Τα εισιτήρια εφόσον εκδοθούν, θα μπορούν να αλλάξουν με την ανάλογη χρέωση, μόνο ως προς τις ημερομηνίες ή τις ώρες αναχώρησης των πτήσεων και εντός της χρονικής διάρκειας όπως αυτή αναφέρεται παραπάνω.
• Τα προσφερόμενα εισιτήρια δεν πωλούνται, δεν μεταβιβάζονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.
• Τα εισιτήρια αφορούν πτήσεις που εκτελούνται μόνο από την SKY EXPRESS και δεν είναι δυνατή η αλλαγή αεροπορικής εταιρίας.
• Τα εισιτήρια είναι προσωπικά και δεν μεταβιβάζονται.

Η ευθύνη του Αερομεταφορέα είναι περιορισμένη σύμφωνα με την ισχύουσα Ελληνική και Διεθνή νομοθεσία.

Το Μεσόγειος Στο Κόκκινο 105,4 FM σας εύχεται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

You might also like More from author

Comments

Loading...