Νάξος και Μικρές Κυκλάδες: Οι μεγάλες εκπλήξεις στην έκθεση τουρισμού στο Παρίσι

0 44

Πλήρως παραγωγικό αποδείχθηκε το τετραήμερο συμμετοχής του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Salon Mondial du Tourisme» που έλαβε χώρα στο Παρίσι, μεταξύ 15-18 Μαρτίου 2018. Με «συμμάχους» την προτίμηση της Γαλλικής αγοράς σε Κυκλαδίτικους προορισμούς καθώς και την προνομιακή τοποθεσία του Περιπτέρου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε θέση κοντά στην είσοδο, ο Δήμος εκπροσωπήθηκε από την διοικητική υπάλληλο, κυρία Ματθούλα Ζαζάνη που είχε την δυνατότητα να έρθει σε επαφή με δημοσιογράφους, Τουριστικούς πράκτορες και το ταξιδιωτικό κοινό μιλώντας στη γλώσσα αλλά… και την καρδιά των Γάλλων Τουριστών που εντυπωσιάστηκαν από το πολυδιάστατο «προϊόν» του μοναδικού νησιωτικού συμπλέγματος.

Διαπιστώθηκε ζωηρό ενδιαφέρον για τα τοπικά προϊόντα, το εύρος δραστηριοτήτων, τη μοναδική γαστρονομία, τα γραφικά χωριά, τις εξωτικές παραλίες, τις εκκλησίες, τα μονοπάτια, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και τις παραδοσιακές γιορτές, ενώ το προωθητικό υλικό του Δήμου που διανεμήθηκε στους εκατοντάδες των επισκεπτών, απέσπασε άριστες κριτικές και αποτέλεσε χρήσιμο εργαλείο στη διαδικασία των αναλυτικών παρουσιάσεων της κυρίας Ζαζάνη σε ταξιδιώτες, επαγγελματίες και εκπροσώπους φορέων όπως του Γραφείου ΕΟΤ Γαλλίας.

«Γα το Δήμο, η επαφή με τις αγορές ενδιαφέροντος του εξωτερικού δεν ολοκληρώνεται με τις εκθεσιακές συμμετοχές. Είμαστε ήδη στη διαδικασία προγραμματισμού ταξιδιών εξοικείωσης με έγκριτους συμμετέχοντες και εξειδικευμένους bloggers που θα λειτουργήσουν διαδραστικά και συνδυαστικά με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που αναπτύσσουμε σε επαγγελματική βάση και ταυτόχρονα διερευνούμε διαρκώς δράσεις για στοχευμένη διείσδυση σε ομάδες-στόχους με σημείο αναφοράς το ψηφιδωτό υπηρεσιών και Τουριστικών προϊόντων που λέγεται Νάξος και Μικρές Κυκλάδες», σχολίασε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Δημήτρης Λιανός, ευχαριστώντας θερμά όλους τους εκπροσώπους του προορισμού στις εκθέσεις Τουρισμού.

You might also like More from author

Comments

Loading...