Νησιωτική Πολιτεία: «Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων: Υπάρχει;»

0 42

Με αφορμή την ένταξη πέντε έργων συνολικού προϋπολογισμού 6.700.000 ευρώ στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Ειδικού Σκοπού Νοτίου Αιγαίου που αφορούν τον δήμο Πάρου, αλλά και τις ενέργειες που ξεκινά ο δήμαρχος Τήνου για την εγκατάσταση και λειτουργία 2ης αφαλάτωσης, η Νησιωτική Πολιτεία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία διερωτάται «Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων: Υπάρχει;»
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:
1. Ανακοινώθηκε επίσημα η ένταξη έργων συνολικού προϋπολογισμού έξι εκατομμυρίων επτακοσίων χιλιάδων ( 6.700.000,00) ευρώ στο Αναπτυξιακό πρόγραμμα Ειδικού Σκοπού Νοτίου Αιγαίου, που αφορούν τον Δήμο ΠΑΡΟΥ. Η ένταξη αφορά σε πέντε ( 5 ) έργα, μεταξύ των οποίων κι αυτό του εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης του ΒΙΟ.ΚΑ Παροικίας, με σκοπό την τριτοβάθμια επεξεργασία λυμάτων και την αξιοποίηση τους για άρδευση χωρίς περιορισμούς.
2. Σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου Τήνου ξεκινούν οι ενέργειες για εγκατάσταση και λειτουργία 2ης ( !!! ) αφαλάτωσης για το νησί του, διότι η μία που υπάρχει δεν επαρκεί.
Και εμείς ρωτάμε απλά :
Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων : Υπάρχει ???
Φιλότιμο και αυτογνωσία : Υπάρχει ???
Και μια υπενθύμιση : Σε λίγες μέρες έχουμε 25η Μαρτίου. Στην παρέλαση και στην δεξίωση που συνήθως ακολουθεί, ΝΑΙ , θα είναι εκεί.

You might also like More from author

Comments

Loading...