Ξεκίνησε και η λειτουργία Νευρολογικού Ιατρείου στο Γ.Ν.-Κ.Υ. Νάξου

0 55

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της διοίκησης του νοσοκομείου απο τις 4/7/017 ξεκίνησε η λειτουργία του Νευρολογικού Ιατρείου από τον Επικουρικό Επιμελητή Β΄ του Νοσοκομείου μας κύριο Γιαννούλη Μανωλά.

Στο τακτικό ιατρείο, εξετάζονται παθήσεις του νευρικού συστήματος, όπως Parkinson, σκλήρυνση κατά πλάκας, Alzheimer (και άλλες μνημονικές διαταραχές), επιληψία και εγκεφαλικά επεισόδια και κάθε μορφή κεφαλαλγίας (όπως ημικρανίες κτλ) ή χρονίου πόνου (συμπεριλαμβανομένης της οσφυαλγίας και της αυχεναλγίας), ζάλη-ίλιγγος, αιμωδίες (μουδιάσματα), αδυναμία. Ακόμη, παθήσεις των μυών και των νεύρων, όπως μυοπάθειες και νευροπάθειες, αλλά και της νευρομυϊκής σύναψης (μυασθένεια).

Αντιμετωπίζονται ακόμα επείγοντα περιστατικά όπως εγκεφαλικό επεισόδιο, Status epilepticus, νευρολογική εξέταση κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης, οξεία σύγχυση, απώλεια αισθήσεων, κώμα, μυασθενική κρίση.

Όσοι επιθυμούν να εξεταστούν, να επικοινωνούν για ραντεβού στα τηλέφωνα 2285360501 και 2285360515, από Δευτέρα ως Κυριακή και ώρες 8:00πμ έως 14:00μμ.

You might also like More from author

Comments

Loading...