Προγράμματα κατάρτισης στη Νάξο

0 6

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το ΚΕΚ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ Α.Ε., θα πραγματοποιήσουν,  το αμέσως επόμενο διάστημα, στο νησί της Νάξου δύο προγράμματα κατάρτισης:

  1. Αγιογραφία για αρχάριους &
  1. Κατασκευή ενδυμάτων. Εκμάθηση ραπτομηχανής, επιδιόρθωση και μεταποίηση ρούχων (κόντεμα, μάκρεμα, στένεμα, φάρδεμα, φερμουάρ).

 

      Ημερομηνία έναρξης 12/11/2018.

 

Τα προγράμματα, τα οποία εντάσσονται στο πλαίσιο του έργου: «Δράσεις Ενημέρωσης, Επιμόρφωσης και Κατάρτισης στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου»,  θα υλοποιηθούν στο χώρο της Περιφερειακής Ενότητας Νάξου (οδός Κοντολέοντος, Περιφερειακός Νάξου), είναι δωρεάν και απευθύνονται σε όλους, ενήλικες ανέργους και εργαζομένους, ανεξάρτητα  από φύλο, μορφωτικό επίπεδο, χώρα καταγωγής, θρησκεία, τόπο διαμονής, νέους, φοιτητές, κ.λ.π., με μόνη προϋπόθεση το ενδιαφέρον τους για γνώση και ενεργό συμμετοχή.

Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου από ίδιους πόρους και υλοποιείται από το πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΚΕΚ  Γ.  ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ  ΑΕ σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου (ΠΕΔΝΑ).

Για πληροφορίες και εγγραφές: 2285361441 Κατερίνα Σιδερή.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών – Ακτοπλοΐας  & Επικοινωνιών &

Έπαρχος Νάξου

 

Ιωάννης Μαργαρίτης

You might also like More from author

Comments

Loading...