Σε Λέρο και Πάτμο ο Γ. Δραγασάκης με τον Ν. Σαντορινιό

0 74

Την Λέρο και την Πάτμο επισκέπτονται σήμερα (30/6) ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής,Νεκτάριος Σαντορινιός με αφορμή τα εγκαίνια της μονάδας αφαλάτωσης της Πάτμου, ένα έργο που πρόκειται να δώσει μόνιμη λύση στο χρόνιο πρόβλημα της έλλειψης νερού στο νησί.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης στη Λέρο περιλαμβάνει την διεξαγωγή άτυπης σύσκεψης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου με την συμμετοχή εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορέων του νησιού και την συμμετοχή σε τελετή βράβευσης ντόπιων αθλητών με πανελλαδικές διακρίσεις.

Στην Πάτμο, ο κ. Δραγασάκης και ο κ. Σαντορινιός θα παραστούν στην τελετή αγιασμού που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο λειτουργίας της αφαλάτωσης και στη συνέχεια θα συμμετέχουν σε εκδήλωση εγκαινίων που θα λάβει χώρα στο Πνευματικό Κέντρο του νησιού.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναφέρει σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Τα νησιά μας είναι συστατικό μέρος της ταυτότητάς μας και βασικός πυλώνας στην προσπάθεια εξόδου από την κρίση. Αναπτύσσουμε ολοκληρωμένη πολιτική για τη νησιωτικότητα με σκοπό να αξιοποιήσουμε τις πολλές δυνατότητες και να επιλύσουμε τα υπαρκτά προβλήματα».

Πηγή: www.stokokkino.gr

You might also like More from author

Comments

Loading...