Σπουδαία Πράξη ανθρωπιάς για τους γιατρούς του Νοσοκομείου Θήρας!

0 838

Ένας άνθρωπος που επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία του έδωσε 6.000 για να πληρωθούν οι οφειλές των γιατρών του Νοσοκομείου. Ενδιαφέρον, όμως, έχει το τι προβλέπει ο Νόμος και το τι απαντά ο Δήμος Θήρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας: Δωρεά 6.000 ευρώ από ιδιώτη που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του προς το Σύλλογο Στήριξης ΓΝΘ, πραγμτοποιήθηκε με σκοπό να διατεθει άμεσα για την κάλυψη μέρους των οφειλών ενοικίων των ιατρών του Νοσοκομείου μας. Αξίζει συγχαρητήρια!

Και συνεχίζει στην ανακοίνωση:
Ευγενική Υπενθύμηση: «Οι ΟΤΑ και τα Ν.Π.Δ.Δ. αυτών μπορούν να παρέχουν στους ιατρούς του Γ.Ν.Θήρας που υπηρετούν σε αυτό με οποιαδήποτε σχέση εργασίας δωρεάν σίτιση, δωρεάν κατάλληλο κατάλυμα διαμονής ή και χρηματικά επιδόματα για την κάλυψη των αναγκών τους αυτών» Ν.4486/2017 αρθ.28

Και

«Ευγενική Απάντηση: «Τέλος σας διευκρινίζουμε ότι ο Δήμος μας ουδεμία υπόσχεση έδωσε και ουδεμία ευθύνη ανέλαβε για πληρωμή μισθωμάτων των γιατρών καθώς και ότι η φετινή ενίσχυση σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εκληφθεί ως υπόσχεση παρόμοιας ενίσχυσης στο μέλλον. Το εάν και κατά πόσο θα δίδεται αυτή η ενίσχυση θα κρίνεται κάθε χρόνο με κριτήριο τις δυνατότητες το δήμου μας και τις εκάστοτε ανάγκες που θα προκύπτουν» (Απ 11519/21.9.2017, Δήμος Θήρας)

You might also like More from author

Comments

Loading...