Στον βωμό της πολιτικής δεν υπολογίζουν ακόμη και να διψάσουν οι πολίτες

0 273

Το θέμα του νερού απασχόλησε και πάλι το δημοτικό συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κατά τη συνεδρίαση του, την Τετάρτη το βράδυ.

Οι κόντρες και οι  αντιπαραθέσεις στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου  δεν έλειψαν θυμίζοντας  έντονο προεκλογικό χρώμα..

Το θέμα που «άναψε τα αίματα» στη συνεδρίαση –μεταξύ άλλων- ήταν και η «έγκριση παράτασης μίσθωσης γεωτρήσεων για κάλυψη έκτακτων αναγκών ύδρευσης» όπου ο επικεφαλής των «Πολιτών» ζήτησε να αφαιρεθεί από την εισήγηση η φράση «τοπικιστικών αντιδράσεων».

Ο δήμαρχος στην αντεπίθεση

Ο Μανώλης Μαργαρίτης, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος FM και τον Λάμπρο Δεμερτζή απάντησε για όλα όσα τον κατηγορούν για το επίμαχο θέμα, βλέποντας σκοπιμότητες μικροπολιτικές πίσω από την κινητοποίηση και τα…ΜΑΤ.

 

Ακούστε το απόσπασμα

ΜΑΝOΛΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΞΟΥ

ΜΑΝOΛΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΞΟΥΓια όλους και για όλα μιλά ο Δήμαρχος Νάξου Μανόλης Μαργαρίτης στις «Αποχρώσεις» . Με αφορμή το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το νερό και την παρουσία των ΜΑΤ στο νησί, απαντά στους επικριτές του, καταλογίζοντάς τους την ευθύνη για τα όσα συνέβησαν. Το μικρο πολιτικό κίνητρο ήταν αυτό που τους ώθησε να στραφούν εναντίον ενός έργου που χρηματοδοτεί η κυβέρνηση. Ξεκαθαρίζει πάντως ότι στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές δεν θα ζητήσει εκ νέου την εμπιστοσύνη των κατοίκων του νησιού.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Montag, 29. Oktober 2018

 

You might also like More from author

Comments

Loading...