Συγχαρητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών, Ακτοπλοΐας, Επικοινωνιών & Κρουαζιέρας & Έπαρχου Νάξου Ιωάννη Μαργαρίτη στους μαθητές

0 31

Σημαντική η σημερινή μέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή των υποψηφίων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της Χώρας μας. Ολοκληρώνεται ένας κύκλος σπουδών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και «ανοίγει» ένας νέος, που προσφέρει σημαντικά  εφόδια για το μέλλον.

Η είσοδος στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ είναι, ως ένα βαθμό, η αποζημίωση και η επιβράβευση των πολύχρονων προσπαθειών των μαθητών. Είναι η επίτευξη ενός μεγάλου στόχου.

Συγχαίρω τους  νέους φοιτητές  και τους εύχομαι καλές και δημιουργικές σπουδές.     Συγχαρητήρια αξίζουν στο εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολείων μας αλλά και στους γονείς για τους κόπους και τα έξοδα που καταβάλλουν προκειμένου να συμβάλλουν στην όσο το δυνατό καλύτερη εκπαίδευση των παιδιών τους.

Όσοι δεν εισήχθησαν σε κάποιο τμήμα των ΑΕΙ ή ΤΕΙ δεν θα πρέπει να απογοητεύονται. Οι προοπτικές στον επαγγελματικό χώρο εξαρτώνται σε μεγάλο ποσοστό από τη θέληση και το σωστό σχεδιασμό, ειδικά στην περίοδο που διανύουμε των ραγδαίων αλλαγών στον εργασιακό χώρο. Υπάρχουν  εναλλακτικές λύσεις και κυρίως πολλές ευκαιρίες, αρκεί να είστε έτοιμοι να τις εκμεταλλευτείτε.

 

You might also like More from author

Comments

Loading...