“Άθλια, κατάπτυστη και εξοργιστική πολιτικά η εισαγγελική πρόταση για αναστολή των ποινών των καταδικασμένων της εγκληματικής οργάνωσης”

0

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ εξέδωσε ανακοίνωση για την εισαγγελική πρόταση για αναστολή των ποινών των καταδικασμένων της εγκληματικής οργάνωσης χαρακτηρίζοντας την “Άθλια, κατάπτυστη και εξοργιστική πολιτικά”.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της ΠΕΝΕΝ : 

Η εισαγγελέας της έδρας που δικάζονται οι νεοφασίστες της εγκληματικής οργάνωσης “Χρυσής Αυγής” συνεχίζει τα κατορθώματά της και αυτή την φορά πρότεινε την αναστολή των ποινών για το διευθυντήριο της Χρυσής Αυγής καθώς και για όλους τους καταδικασμένους (εκτός του Ρουπακιά)!!!

Τα έργα και οι ημέρες της γνωστά αφού κατά την ίδια στις δολοφονικές δράσεις των Χρυσαυγιτών “δεν αποδείχτηκε κεντρικός σχεδιασμός των επιθέσεων”.

Για την δολοφονία Φύσσα ζήτησε την απαλλαγή όλων των συγκατηγορουμένων εκτός Ρουπακιά αφού κατά τον ισχυρισμό της “Δεν υπήρχε καμιά εντολή για τον Φύσσα ενώ η εμφάνιση Ρουπακιά ήταν συμπτωματική, έδρασε μόνος χωρίς να τον συνδράμει κανείς.”….

Για την επίθεση των Αιγυπτίων ψαράδων ζήτησε την μετατροπή της κατηγορίας από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε σκοπούμενη σωματική βλάβη υποστηρίζοντας ότι “αν ήθελαν να σκοτώσουν θα το έκαναν, δεν θα σταματούσαν”!!!

Για την επίθεση κατά των μελών του ΠΑΜΕ ισχυρίστηκε ότι “Αν ήθελαν να σκοτώσουν θα χτυπούσαν στο κεφάλι των θυμάτων”.

Η ίδια κα εισαγγελέας στην υπόθεση του Τάσου Θεοφίλου είχε απορρίψει κάθε σκέψη για ελαφρυντικά ή αναστολή στέλνοντας έναν αθώο για 5,5 χρόνια φυλακή.

Καλύτερο σύμμαχο οι φασίστες της εγκληματικής οργάνωσης δεν θα μπορούσαν να έχουν στην αίθουσα των αστικών δικαστηρίων!!!

Η ΠΕΝΕΝ ενώνει την φωνή της με όλο τον λαό απαιτώντας οι ναζί τώρα στην φυλακή. Εκεί είναι η θέση τους για το δολοφονικό τους “έργο”.

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα