Έρχεται τρίτο κύμα πανδημίας πιο επικίνδυνο

0

Δεν πρόκειται να αρθεί η απαγόρευση στις 30 Νοεμβρίου. Αυτό ξεκαθάρισε η  πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ η οποία μίλησε για τρίτο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού μετά τις γιορτές,  το οποίο  θα είναι ακόμη δυσκολότερο από αυτό που διανύουμε τώρα.

Η  Ματίνα Παγώνη ανέφερε συγκεκριμένα: «Έχουμε πολλά κρούσματα και πάνω από 3.000 νοσηλευόμενους, ενώ οι διασωληνωμένοι και οι θάνατοι αυξάνονται συνεχώς. Το τρίτο κύμα θα έρθει μετά τα Χριστούγεννα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο κι εμείς ακόμα συζητάμε γιατί δεν πρέπει να κάνουμε ρεβεγιόν τα Χριστούγεννα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε σε συνέντευξή της στην τηλεόραση του Σκαι, “Με τα δεδομένα που έχουμε τώρα, το lockdown θα πάρει μια εβδομάδα παράταση σίγουρα. Τα μέτρα έπρεπε να έχουν ληφθεί λίγο νωρίτερα και ειδικά στη Θεσσαλονίκη έπρεπε να είχε επιβληθεί το lockdown τον Οκτώβριο”, πρόσθεσε η κυρία Παγώνη.

 

Σχετικά με τις ΜΕΘ, η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών δήλωσε ότι η Θεσσαλονίκη και η Λάρισα βρίσκονται στο κόκκινο και ίσως στη Βόρεια Ελλάδα χρειαστεί να γίνει επίταξη κι άλλων κλινών σε ιδιωτικά νοσοκομεία, ενώ στην Αττική υπάρχουν 44 κενά κρεβάτια.

 

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα