Ήλιος με τοπικές νεφώσεις και παροδικές βροχές

0 32

Με βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της δυτικής, κεντρικής και βόρειας χώρας θα κυλήσει το επόμενο τριήμερο. Τα φαινόμενα τοπικά (κυρίως στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία) θα είναι έντονα και θα συνοδεύονται από χαλάζι, αλλά τις βραδινές ώρες θα εξασθενούν.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με μικρή εξασθένηση την Τετάρτη και στροφή στα νότια σε δυτικούς.

Τέλος, η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές βροχές ή καταιγίδες πιθανώς στα δυτικά τμήματα ισχυρές με εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία από 8 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, βροχές και πιθανώς έντονες καταιγίδες με το θερμόμετρο από 13 έως 21 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες με εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία από 10 έως 20 βαθμούς.

Στην Πάτρα, παροδικές βροχές.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες με βελτίωση το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 9 έως 22 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πρόσκαιρη βροχή και η θερμοκρασία έως 22 βαθμούς.

Στην Κρήτη, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και παροδικές βροχές στις Κυκλάδες, άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 14 έως 26 βαθμούς.

Στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές βροχές, άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές στη Θεσσαλία με βελτίωση το βράδυ. Ο υδράργυρος από 11 έως 24 βαθμούς.

Στην Αττική, παροδικές βροχές ή καταιγίδες με βελτίωση το βράδυ, άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

 

You might also like More from author

Comments

Loading...