Κοπή της πίτας για τον εμπορικό σύλλογο Νάξου με πολλά μηνύματα

0

Με παραβολή του ευαγγελίου ξεκίνησε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του εμποροεπαγγελματικού επιμελητηρίου. Δημήτρης,Λιανός, Λεονάρδος Χατζηανδρέου, Νίκος Συρμαλένιος και πολλοί άλλοι βρέθηκαν στο μεγαλύτερος σύλλογο του νησιού. ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Κουτελιέρης έκανε δώρο ένα ηλεκτρικό ποδήλατο δείχνοντας έτσι την ευαισθησία του συλλόγου.

 

Λιανός: Είστε η ραχοκοκαλιά της οικονομίας

Όλοι οι επαγγελματίες πρέπει να προσαρμοστούμε στις ανάγκες και στις καινούργιες απαιτήσεις της εποχής. Αλλάζουν οι συμπεριφορές των καταναλωτών. Είμαστε σε ένα νησί που την επόμενη δεκαετία θα κάνει κύκλο ανόδου, τόνισε ο δήμαρχος της Νάξου Δημήτρης Λιανός

 

Χατζηανδρέου: Για να πάνε τα πράγματα καλά πρέπει να υλοποιηθούν τα αιτήματα

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης τόνισε την ανάγκη να στηριχθεί η τοπική κοινωνία με δράσεις. Πώς θα αποτρέψουμε πολυεθνικές εταιρείες να έρθουν στη Νάξο και πως θα τονωθεί η αγορά της Νάξου. Ο Λεονάρδος Χατζηανδρέου επεσήμανε πως χρειάζεται να υλοποιηθεί ένα πρόγραμμα, και τίποτα δεν γίνεται στην τύχη. Χρειάζεται συνεργασία και σημείωσε πως είναι στην διάθεση του συλλόγου.

Βασίλης Βρούτσης:  Στηρίζουμε κάθε προσπάθεια αστικής κινητικότητας 

Θα σταθούμε δίπλα στην δημοτική αρχή στο ζήτημα της αστικής κινητικότητας για τη χώρα της Νάξου, το οποίο αποτελεί προτεραιότητα ανέφερε ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Βασίλης Βρούτσης.  Αυτοί οι οποίοι ωστόσο θα παίξουν το μεγαλύτερο ρόλο και τους αφορά περισσότερο είναι τα μέλη του εμπορικού συλλόγου Νάξου, κατέληξε ο κ. Βρούτσης.

 

Το παρών έδωσε και ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ.κ Καλλίνικος όπου πραγματοποίησε και αγιασμό.

 

 

 

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα