Αθανάσιος Δρούγος : Λίγα θα προσφέρει η συμφωνία του Βερολίνου στη χώρα μας

0

Οι συμμετέχοντες στη σύνοδο του Βερολίνου για τη Λιβύη συμφώνησαν στην τήρηση του εμπάργκο όπλων και μια επανέναρξη της πολιτικής διαδικασίας για τη διευθέτηση της κρίσης.

Ωστόσο αν και φαντάζει εκ πρώτης όψεως ως διπλωματική επιτυχία, οι ειδικοί αναλυτές χαρακτηρίζουν τη συμφωνία «θολή και γενικόλογη».

Όπως αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» ο Διεθνολόγος- Γεωστρατηγικός Αναλυτής Δρ. Αθανάσιος Δρούγος, δεν ξεκαθαρίζουν τα πράγματα ώστε να συνδράμει η συμφωνία στην ειρήνευση στη Λιβύη και θα εξαρτηθεί κυρίως από τη διάθεση της διεθνούς κοινότητας να διασφαλίσει και στρατιωτικά την εφαρμογή των κεντρικών σημείων της συμφωνίας.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΡΟΥΓΟΣ – ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ, ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΡΟΥΓΟΣ – ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ, ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣΟι συμμετέχοντες στη σύνοδο του Βερολίνου για τη Λιβύη συμφώνησαν στην τήρηση του εμπάργκο όπλων και μια επανέναρξη της πολιτικής διαδικασίας για τη διευθέτηση της κρίσης. Ωστόσο αν και φαντάζει εκ πρώτης όψεως ως διπλωματική επιτυχία, οι ειδικοί αναλυτές χαρακτηρίζουν τη συμφωνία «θολή και γενικόλογη». Όπως αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» ο Διεθνολόγος- Γεωστρατηγικός Αναλυτής Δρ. Αθανάσιος Δρούγος, δεν ξεκαθαρίζουν τα πράγματα ώστε να συνδράμει η συμφωνία στην ειρήνευση στη Λιβύη και θα εξαρτηθεί κυρίως από τη διάθεση της διεθνούς κοινότητας να διασφαλίσει και στρατιωτικά την εφαρμογή των κεντρικών σημείων της συμφωνίας.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Mittwoch, 22. Januar 2020

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΡΟΥΓΟΣ – ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ, ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα