Ακυρώθηκε η εκδρομή στην Ιταλία, χάνουν και τα χρήματα

0

Του Λάμπρου Δεμερτζή

Όπως είναι λογικό, πάρθηκε η απόφαση να ακυρωθεί εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, μετά την έξαρση του κορωνοϊού. Το ίδιο συνέβη και με το γυμνάσιο της Σϋρου, όπου οι μαθητές είχαν προγραμματισμένη εκδρομή για την Ρώμη την προηγούμενη Δευτέρα.

Ο βουλευτής Νίκος Συρμαλένιος κατέθεσε αναφορά την από 25/02/2020 επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Σύρου «Ο Φερεκύδης» προς το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Σε αυτήν αναφέρεται το πρόβλημα της μη επιστροφής των χρημάτων που καταβλήθηκαν στο σύνολο τους από τους/τις συμμετέχοντες/-ουσες για την προγραμματισμένη εκπαιδευτική εκδρομή τους στη Ρώμη. Η εκδρομή ματαιώθηκε συνεπεία Υ.Α του ιδίου Υπουργείου για την πρόληψη εξάπλωσης της επιδημίας του κορωναϊού.Η  επιστολή συνοδεύεται από τις υπογραφές των γονέων τα παιδιά τω οποίων θα συμμετείχαν στην εκδρομή και έχουν αποπληρώσει το πρακτορείο.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More