Αλίκη Λεονταρίτη – Συριανό Καρναβάλι «Γεώργιος Σουρής» 2020 : Όλο το νησί… μια γιορτή!!!

0 33

Το Συριανό Καρναβάλι με πρωταγωνιστές τον Γεώργιο Σουρή, τα «Ζεϊμπέκια», το 6ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού και το ίδιο το Λουκούμι που έχει την τιμητική του λόγω της εγγραφής του στο Εθνικό Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της χώρας μας, «παντρεύει» τη σάτιρα με την παράδοση και προσφέρει γερές δόσεις απόδρασης από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, ανεπανάληπτες στιγμές δημιουργίας, ξέφρενου κεφιού, σε ντόπιους και επισκέπτες μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα.

Όπως αναφέρει η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού -Τουρισμού του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης κ. Αλίκη Λεονταρίτη στη ραδιοφωνική εκπομπή “Αποχρώσεις”, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πληθώρα εκδηλώσεων στο Θέατρο Απόλλων, την αναβίωση παραδοσιακών εθίμων, από τα σοκάκια του μεσαιωνικού οικισμού της Άνω Σύρου, έως τις πλατείες της νεοκλασικής Ερμούπολης και τα πανέμορφα χωριά και οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν έως την Καθαρά Δευτέρα.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗ ΑΛΙΚΗ – ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗ ΑΛΙΚΗ – ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Το Συριανό Καρναβάλι με πρωταγωνιστές τον Γεώργιο Σουρή, τα «Ζεϊμπέκια», το 6ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού και το ίδιο το Λουκούμι που έχει την τιμητική του λόγω της εγγραφής του στο Εθνικό Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της χώρας μας, «παντρεύει» τη σάτιρα με την παράδοση και προσφέρει γερές δόσεις απόδρασης από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, ανεπανάληπτες στιγμές δημιουργίας, ξέφρενου κεφιού, σε ντόπιους και επισκέπτες μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα. Όπως αναφέρει η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού -Τουρισμού του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης κ. Αλίκη Λεονταρίτη στη ραδιοφωνική εκπομπή "Αποχρώσεις", το πρόγραμμα περιλαμβάνει πληθώρα εκδηλώσεων στο Θέατρο Απόλλων, την αναβίωση παραδοσιακών εθίμων, από τα σοκάκια του μεσαιωνικού οικισμού της Άνω Σύρου, έως τις πλατείες της νεοκλασικής Ερμούπολης και τα πανέμορφα χωριά και οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν έως την Καθαρά Δευτέρα.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Freitag, 14. Februar 2020

ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗ ΑΛΙΚΗ – ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

You might also like More from author

Comments

Loading...