Ανάγκη στήριξης του νοσοκομείου Νάξου

0

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν στο νοσοκομείο της Νάξου παρουσία του συνόλου του δημοτικού συμβουλίου, του δημάρχου Νάξου και των επικεφαλής των παρατάξεων. ¨Ολοι συμφώνησαν ότι το νοσοκομείο πρέπει να στηριχθεί και να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο, ώστε να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα ανάπτυξης του νησιού.

Καλλίτσα Φραγκίσκου:  Καλή χρονιά σε όλους. Θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό του νοσοκομείου που από την πρώτη στιγμή των καθηκόντων μου έχουμε άριστη συνεργασία. Έχω ειλικρινή διάθεση προσφοράς. Αναλαμβάνω την διοίκηση σε μια περίοδο που έχουν γίνει αρκετά πράγματα στο χώρο της υγείας. Οι ανάγκες είναι πολλές. Υπάρχουν σοβαρά θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Χρειάζεται οργανικές θέσεις, η επέκταση του τεχνητού νεφρού, η υποστήριξη αξονικού. κ.ά

Δημήτρης Λιανός: Ο δήμος θα πρωταγωνιστήσει ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες του νοσοκομείου, όπως έκανε και τα προηγούμενα χρόνια. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η στελέχωση του νοσοκομείου, ώστε να λειτουργεί απρόσκοπτα. Είναι παναξιακό αίτημα.

Λεονάρδος Χατζηανδρέου: Είχα τη χαρά πριν από χρόνια να είχα βάλει μια πλάτη να μετατρέψουμε το Κ.Υ σε νοσοκομείο Νάξου. Οι χρόνοι και η διαδικασία στο ελληνικό δημόσιο δεν είναι γρήγοροι. ¨Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Πρέπει να είναι ένα αυτοτελές ίδρυμα, να φύγει από την Σύρο για να αναπτύξει δική του δυναμική.

Βασίλης Βρούτσης: Ο πήχης έχει ανέβει ψηλά, έχει γίνει μια καλή δουλειά από όλους και τον κ. Απιδόπουλο. Η νέα διοικήτρια είναι άξια και θα έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Χρειάζεται όμως και μια αντίστοιχη πολιτική στο χώρο της υγείας.

Μητροπολίτης Παροναξίας: Η ειρήνης και η σωτηρία είναι στοιχεία στην πορεία του ανθρώπου. Η πορεία της ζωής να οδηγεί στην σωτηρία μας. Το αγαθό της υγείας να εξασφαλίζεται και να διασφαλίζεται.

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα