Αναπτυξιακός νόμος: επιχορήγηση έως και 60% σε επιχειρήσεις για επενδυτικά σχέδια

0

Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε τομείς που συμπεριλαμβάνονται στις επιλέξιμες κατηγορίες επενδυτικών σχεδίων του αναπτυξιακού νόμου, έχουν την ευκαιρία επιχορήγησης έως και 60%, για επενδυτικά σχέδια που στοχεύουν στην “Αναβάθμιση της Ποιότητας των Παραγόμενων Προϊόντων ή Υπηρεσιών τους“, εφόσον πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και τους περιορισμούς.

Ο Σύμβουλος Επενδύσεων κ. Γιάννης Αργυρός, αναλύει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος Fm στο Κόκκινο και τους 105,4 τις επιλογές σε επενδυτικά σχέδια για τις επιχειρήσεις και τις ευκαιρίες επιχορήγησης που “τρέχουν” .

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

Γιάννης Αργυρός- Σύμβουλος Επενδύσεων

Γιάννης Αργυρός- Σύμβουλος ΕπενδύσεωνΕπιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε τομείς που συμπεριλαμβάνονται στις επιλέξιμες κατηγορίες επενδυτικών σχεδίων του αναπτυξιακού νόμου, έχουν την ευκαιρία επιχορήγησης έως και 60%, για επενδυτικά σχέδια που στοχεύουν στην Αναβάθμιση της Ποιότητας των Παραγόμενων Προϊόντων ή Υπηρεσιών τους, εφόσον πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και τους περιορισμούς. Ο Σύμβουλος Επενδύσεων κ. Γιάννης Αργυρός, αναλύει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος Fm στο Κόκκινο και τους 105,4 τις επιλογές σε επενδυτικά σχέδια για τις επιχειρήσεις και τις ευκαιρίες επιχορήγησης που "τρέχουν" .

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Montag, 29. Juli 2019

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα