Αντίστροφη μέτρηση για τις ποινές των ναζί

0

Στο κενό έπεσε το σόου του Γιάννη Λαγού καθώς η νέα έδρα που κλήθηκε να εξετάσει το αίτημα του ευρωβουλευτή, απέρριψε την εξαίρεση του δικαστηρίου και το προεδρείο της Μαρίας Λεπενιώτη επανέρχεται.

Έτσι σήμερα στις 11.00 το πρωί θα συνεχιστεί η δίκη όποτε και θα ανακοινωθεί η εισαγγελική πρόταση επί των ποινών των καταδικασθέντων της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Υπενθυμίζεται ότι το δικαστήριο έκρινε ότι δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό στα ηγετικά στελέχη των ναζί.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από τρεις ώρες διάσκεψη η σύνθεση που ορίστηκε να εξετάσει το αίτημα που υπέβαλε ο ναζί ευρωβουλευτής ανακοίνωσε την απόφαση της σύμφωνα με την οποία τα επιχειρήματα του αιτούντα δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την έκφραση δυσπιστίας προς το δικαστήριο καθώς κάτι τέτοιο απαιτεί την παράθεση συγκεκριμένων περιστατικών που να έχουν λάβει χώρα στο δικαστήριο και όχι την αντίληψη του αιτούντος για γεγονότα που έγιναν εκτός του δικαστηρίου.

Έτσι επανήλθε η παλαιά σύνθεση του δικαστηρίου και το πρωί ο δικαστήριο θα επανέλθει προκειμένου να ανακοινωθεί η εισαγγελική πρόταση επί των ποινών των καταδικασθέντων της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα