Αντιπρόεδρος Ε.Ε.Α. : οι πολιτικοί της χώρας πρέπει να φτιάξουν “οδικό χάρτη ανάπτυξης”

0

Την ανάπτυξη στην χώρα θα τη φέρει η ιδιωτική πρωτοβουλία, λέει ο κ. Νίκος Κογιουμτσής.

Ο Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών θεωρεί πως θα πρέπει το πολιτικό προσωπικό της χώρας να φτιάξει «οδικό χάρτη Ανάπτυξης» και καθώς οι επαγγελματίες δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν τα χρέη τους ζητούν μείωση φορολογικών συντελεστών κάτω του 20% και οι τράπεζες να δανειοδοτούν περισσότερο .

23 δις αύξηση του εξωτερικού χρέους, 35 δις στα ασφαλιστικά ταμεία και 105 δις προς την εφορία“. “Καταλαβαίνετε”, καταλήγει “πως όλα αυτά πρέπει να αντιμετωπιστούν”.

Αναφέρεται και στις 120 δόσεις, μέτρο το οποίο το θεωρεί πολύ σημαντικό, καθώς θα δώσει την ανάσα σε πολλούς επαγγελματίες ώστε να βγουν στην σύνταξη.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΝΙΚΟΣ ΚΟΓΙΟΥΜΤΣΗΣ – ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΙΚΟΣ ΚΟΓΙΟΥΜΤΣΗΣ – ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝΤην ανάπτυξη στη χώρα θα τη φέρει η ιδιωτική πρωτοβουλία, λέει ο κ. Νίκος Κογιουμτσής. Ο Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών θεωρεί πως θα πρέπει το πολιτικό προσωπικό της χώρας να φτιάξει «οδικό χάρτη Ανάπτυξης» και καθώς οι επαγγελματίες δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν τα χρέη τους ζητούν μείωση φορολογικών συντελεστών κάτω του 20% και οι τράπεζες να δανειοδοτούν περισσότερο . "23 δις αύξηση του εξωτερικού χρέους, 35 δις στα ασφαλιστικά ταμεία και 105 δις προς την εφορία". "Καταλαβαίνετε", καταλήγει "πως όλα αυτά πρέπει να αντιμετωπιστούν". Αναφέρεται και στις 120 δόσεις, μέτρο το οποίο το θεωρεί πολύ σημαντικό, καθώς θα δώσει την ανάσα σε πολλούς επαγγελματίες ώστε να βγουν στην σύνταξη.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Montag, 10. Juni 2019

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα