Αντώνης Γάκης: στις 7 Ιουλίου αποφασίζουμε για τις ζωές μας

0

Ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων κ. Αντώνης Γάκης μιλά στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος FM στο Κόκκινο και στους 105,4, για τη “μάχη” που δίνει στις Κυκλάδες.

Αναλύει τα θέματα που αφορούν το περιβάλλον, το ακτοπλοϊκό και την υγεία, που είναι πολύ σημαντικά για τους κατοίκους της περιοχής.

Τονίζει την ιδιαιτερότητα των νησιών μας στον πολιτισμό και στην κουλτούρα που επηρέασαν ολόκληρη την Ευρώπη και καλεί τους νέους να προσέλθουν στις κάλπες γιατί στις 7 Ιουλίου όπως λέει χαρακτηριστικά “αποφασίζουν για τις ζωές τους”.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ:

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΑΚΗΣ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΑΚΗΣ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝΟ υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων κ. Αντώνης Γάκης μιλά στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος FM στο Κόκκινο και στους 105,4, για τη "μάχη" που δίνει στις Κυκλάδες. Αναλύει τα θέματα που αφορούν το περιβάλλον, το ακτοπλοϊκό και την υγεία, που είναι πολύ σημαντικά για τους κατοίκους της περιοχής. Τονίζει την ιδιαιτερότητα των νησιών μας στον πολιτισμό και στην κουλτούρα ολόκληρης της Ευρώπης και καλεί τους νέους να προσέλθουν στις κάλπες γιατί στις 7 Ιουλίου όπως λέει χαρακτηριστικά "αποφασίζουν για τις ζωές τους".

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Freitag, 21. Juni 2019

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα