ΑΣΕΠ: δείτε όλες τις θέσεις εργασίας που βρίσκονται σε εξέλιξη

0

Τρέχουν 1489 προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στο Δημόσιο. Δείτε όλες τις θέσεις εργασίας που βρίσκονται σε εξέλιξη σε πανεπιστήμια, ΔΕΔΔΗΕ, Υγεία και υπουργείο Παιδείας

Το Dikaiologitika News, σας παρουσιάζει όλες τις προσλήψεις που τρέχουν μέσω ΑΣΕΠ, αυτήν τη στιγμή στο Δημόσιο.

Δείτε πατώντας στα λινκ τις θέσεις εργασίας που ζητούνται για προσλήψεις σε πανεπιστήμια, ΔΕΔΔΗΕ, Υγεία και υπουργείο Παιδείας, καθώς και τα δικαιολογητικά για την υποβολή αιτήσεων.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις χωρίς απολυτήριο λυκείου στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου – Όλες οι θέσεις εργασίας

Προσλήψεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, μέσω ΑΣΕΠ, συνολικά τριάντα πέντε (35) ατόμων για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, που εδρεύει στη Μυτιλήνη Ν. Λέσβου.

 

Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στο Υπουργείο Παιδείας

Ανακοίνωση ΣΟΧ 1/2019 του ΑΣΕΠ για προσλήψεις στο Υπουργείο Παιδείας, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά οκτώ (8) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Δ/νσης Α/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης του Υπ. Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, που εδρεύει στο νομό Ροδόπης και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

4 ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ
4 ΔΕ ΣΥΝΟΔΩΝ

ΑΣΕΠ: Θέσεις εργασίας στο υπουργείο Παιδείας – Προσλήψεις μέχρι και το 2020

Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ, 34 υπαλλήλων στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

ΑΣΕΠ 2Κ/2019: Ξεκίνησε ξανά η υποβολή αιτήσεων για 1.116 θέσεις στην Υγεία – Πίνακας με τις θέσεις εργασίας

Ξεκίνησε την Τετάρτη και λήγει την Τρίτη 16/7 στις 2 μμ η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων υποψηφίων της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στην Προκήρυξη του ΑΣΕΠ 2Κ/2019 (ΦΕΚ 7/28-3-2019, 8/3-4-2019 και 15/2-5-2019 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ),  η οποία αφορά την πλήρωση χιλίων εκατό δεκαέξι (1.116) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Φορείς του Υπουργείου Υγείας.

ΔΕΔΔΗΕ: Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στην Περιοχή Πολυγύρου

Ανακοίνωση για την πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ στο ΔΕΔΔΗΕ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης για τις ανάγκες αυτής στην Περιοχή Πολυγύρου που εδρεύει στον Πολύγυρο του νομού Χαλκιδικής, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα.

15 νέες θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ

Η ΔΕΗ ανακοινωνει την πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκαπέντε (15) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Κλάδου ΑΗΣ Αθερινόλακκου, που εδρεύει στο Νομό Λασιθίου και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

152 προσλήψεις στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Προσλήψεις, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή σύμβαση μίσθωσης έργου διάρκειας έως τεσσάρων (4) μηνών, εκατόν πενήντα δύο (152) ατόμων για την κάλυψη εποχικών και παροδικών αναγκών των υπηρεσιών, των προγραμμάτων και των δράσεων του 60ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Προσλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων στο δημόσιο σε όλη την Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Νέα προκήρυξη για 24 προσλήψεις στο Δήμο Αγίων Αναργύρων

ΑΣΕΠ: 25 προσλήψεις στο Δήμο Ζωγράφου – Όλες οι θέσεις εργασίας

ΑΣΕΠ: 23 θέσεις εργασίας με 8μηνα στο Δήμο Ρόδου

9 θέσεις εργασίας στην Πάτρα

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις εκπαιδευτικών στο δήμο Αμαρουσίου

12 θέσεις εργασίας στο Δήμο Ναυπλιέων

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 20 ατόμων στο Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας

Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ σε παιδικούς σταθμούς του Δήμου Πηνειό

ΠΗΓΗ: dikaiologitika.gr

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα