Αύξηση των δρομολογίων από 15 Μάϊου που ανοίγει ο τουρισμός

0
Το άνοιγμα της τουριστικής σεζόν, ανάβει τις μηχανές των ακτοπλοϊκών εταιρειών, οι  οποίες τροποποιούν τα δρομολόγιά τους για να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες των νησιών Έλληνες και ξένους. 

Η απελευθέρωση των μετακινήσεων έρχεται ταυτόχρονα με το άνοιγμα του τουρισμού, το οποίο περιμένουν τα νησιά των Κυκλάδων με την ελπίδα ότι η φετινή σαιζόν θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη ώστε να τονωθεί περισσότερο η τοπική οικονομία που μετρά βαθιές πληγές από τις συνέπειες της πανδημίας.

Σε ότι αφορά τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια των Κυκλάδων, πρόκειται να αυξηθούν σταδιακά από τις 15 Μάϊου . Είναι δεδομένο ότι από τον Ιούνιο θα υπάρξει εντονότερη παρουσία ταχυπλόων σε σχέση με το περσινό καλοκαίρι, ενώ οι εταιρίες που προγραμματίζουν να δραστηριοποιηθούν στις Κυκλάδες  είναι οι Sea Jets, Golden Star Ferries, Hellenic Sea Ways, Fast Ferries και Minoan Lines.

Ήδη οι περισσότερες έχουν ανακοινώσει τα θερινά δρομολόγια, ενώ το προσεχές διάστημα αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες ανακοινώσεις με λεπτομέρειες για το χρονοδιάγραμμα.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα