Α. Μητροπούλου : Η λεπτή ισορροπία μεταξύ νησιωτικότητας & τουριστικής πολιτικής

0

Έρευνες δείχνουν ότι οι τουριστικές ροές μειώνονται σε περιοχές που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που θέτει ο σύγχρονος ταξιδιώτης προκειμένου να επιλέξει έναν προορισμό.

Η κ. Αγγελική Μητροπούλου, υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αιγαίου και Management Coordinator του Ινστιτούτου Εναλλακτικών Πολιτικών ΕΝΑ, σημειώνει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος Fm στο Κόκκινο 105,4 πως περισσότερο από κάθε άλλη φορά επείγει, ταυτόχρονα με τον σχεδιασμό της τουριστικής πολιτικής, να τεθούν επιτακτικά τα ζητήματα νησιωτικότητας και νησιωτικής πολιτικής από τους ίδιους τους κατοίκους των νησιωτικών περιοχών.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ:

Αγγελική Μητροπούλου – υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αιγαίου Έρευνες δείχνουν ότι οι τουριστικές ροές μειώνονται σε περιοχές που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που θέτει ο σύγχρονος ταξιδιώτης προκειμένου να επιλέξει έναν προορισμό. Η κ. Αγγελική Μητροπούλου υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αιγαίου και Management Coordinator του Ινστιτούτου Εναλλακτικών Πολιτικών ΕΝΑ, σημειώνει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος Fm στο Κόκκινο 105,4 πως περισσότερο από κάθε άλλη φορά επείγει, ταυτόχρονα με τον σχεδιασμό της τουριστικής πολιτικής, να τεθούν επιτακτικά τα ζητήματα νησιωτικότητας και νησιωτικής πολιτικής από τους ίδιους τους κατοίκους των νησιωτικών περιοχών.

Gepostet von Lampros Demertzis am Freitag, 20. September 2019

Αγγελική Μητροπούλου – υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Η μελέτη της κ. Μητροπούλου έχει δημοσιευτεί στο enainstitute.org – ΕΝΑ Ινστιτούτο Εναλλακτικών Πολιτικών

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα