Γ. Αβαρλής : Πως θα διοικήσει ο κ. Ζέρβας χωρίς πλειοψηφία στο Δ.Σ.

0

Πως θα αντιμετωπίσει το Δημοτικό Συμβούλιο της Θεσσαλονίκης ο νέος Δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, όταν από τους 49 εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους διαθέτει μόλις 7 στο συνδυασμό του;

Συμμαχίες, είναι η απάντηση του κ. Γιώργου Αβαρλή, Φοροτεχνικού και Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό του κ. Ζέρβα .

Όπως αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις», θα φέρουμε τους συμβούλους προ των ευθυνών τους, για να γνωρίζει ο λαός της πόλης ποιοι είναι αυτοί που μπλοκάρουν αποφάσεις που είναι για το καλό των δημοτών.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΒΑΡΛΗΣ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΒΑΡΛΗΣ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣΠως θα αντιμετωπίσει το Δημοτικό Συμβούλιο της Θεσσαλονίκης ο νέος Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, όταν από τους 49 εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους διαθέτει μόλις 7 στο συνδυασμό του; Συμμαχίες, είναι η απάντηση του κ. Γιώργου Αβαρλή Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό του κ. Ζέρβα . Όπως αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις», θα φέρουμε τους συμβούλους προ των ευθυνών τους, για να γνωρίζει ο λαός της πόλης ποιοι είναι αυτοί που μπλοκάρουν αποφάσεις που είναι για το καλό των δημοτών.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Dienstag, 11. Juni 2019

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα