Γ. Μυταλούλης : δικαστική εξέλιξη για όσους έχουν δάνειο σε ελβετικό φράγκο

0

Απόφαση Δικαστηρίου της ΕΕ ευνοεί δανειολήπτες στην Πολωνία.

Συγκεκριμένα, υπέρ των Πολωνών δανειοληπτών που είχαν λάβει στεγαστικά δάνεια σε ελβετικό φράγκο, απεφάνθη το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης επιτρέποντάς τους να ζητήσουν από τα πολωνικά δικαστήρια τη μετατροπή των δανείων τους σε εγχώριο νόμισμα.

Τι σημαίνει αυτή η απόφαση για τους Έλληνες δανειολήπτες που έχουν δάνειο σε ελβετικό φράγκο; Ο Δικηγόρος κ. Γιώργος Μυταλούλης στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος στο Κόκκινο 105,4 αναφέρεται στα όσα συζητήθηκαν στο 15ο τμήμα του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών. Μιλά για τις εφέσεις αναφορικά με την υπ’ αριθμ. 800/2017 απόφαση του Π.Π.Α. που αφορά στα δάνεια με αποπληρωμή σε ελβετικό φράγκο.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΥΤΑΛΟΥΛΗΣ- ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΥΤΑΛΟΥΛΗΣ- ΔΙΚΗΓΟΡΟΣΑπόφαση Δικαστηρίου της ΕΕ ευνοεί δανειολήπτες στην Πολωνία.Συγκεκριμένα, υπέρ των Πολωνών δανειοληπτών που είχαν λάβει στεγαστικά δάνεια σε ελβετικό φράγκο, απεφάνθη το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης επιτρέποντάς τους να ζητήσουν από τα πολωνικά δικαστήρια τη μετατροπή των δανείων τους σε εγχώριο νόμισμα. Τι σημαίνει αυτή η απόφαση για τους Έλληνες δανειολήπτες που έχουν δάνειο σε ελβετικό φράγκο; Ο Δικηγόρος κ. Γιώργος Μυταλούλης στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος στο Κόκκινο 105,4 αναφέρεται στα όσα συζητήθηκαν στο 15ο τμήμα του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών. Μιλά για τις εφέσεις αναφορικά με την υπ' αριθμ. 800/2017 απόφαση του Π.Π.Α. που αφορά στα δάνεια με αποπληρωμή σε ελβετικό φράγκο.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Montag, 4. November 2019

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΥΤΑΛΟΥΛΗΣ- ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα