Δήμαρχος Σερίφου : Η Σέριφος ετοιμάζεται για την άφιξη των τουριστών, με τους εμβολιασμούς στο νησί να χτίζουν την πολυπόθητη ανοσία

0

«Η Σέριφος είναι ένα απέραντο εργοτάξιο. Όλοι προετοιμάζονται για το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου, το οποίο νομίζω πως θα είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα» αναφέρει ο δήμαρχος Σερίφου, Κωνσταντίνος Ρεβίνθης.

Ο Δήμαρχος Σερίφου αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 , πως οι κάτοικοι 60 ετών και άνω έχουν ήδη λάβει και τις 2 δόσεις του εμβολίου.

Παράλληλα, η Σέριφος είναι ο πρώτος δήμος της Ελλάδας, με εξαίρεση τα μικρά νησιά κάτω των 1000 κατοίκων, που έχει ξεκινήσει τους εμβολιασμούς για τον υγιή πληθυσμό 18-59 ετών, οι οποίοι έχουν ήδη έχουν λάβει την πρώτη δόση.

Το 70% του πληθυσμού έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να εμβολιαστεί, αναφέρει ο Δήμαρχος Σερίφου, ενώ στόχος είναι να εμβολιαστεί το 100% του πληθυσμού.

Την ίδια στιγμή θεωρεί πως θα πρέπει και οι τουρίστες του νησιού να προσκομίζουν κάποιο «πιστοποιητικό υγείας», ώστε να διασφαλίζεται η υγεία των κατοίκων και των επισκεπτών.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

https://www.facebook.com/apochroseis/videos/446483363319940

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΕΒΙΝΘΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΙΦΟΥ

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα