Ένα αθλητικό και πολιτιστικό τριήμερο διοργανώνεται, ύστερα από καιρό, στο νησί της Σίφνου και η χαρά όλων είναι μεγάλη!

 

Ο Δήμος Σίφνου και η Ομάδα διοργάνωσης προσκαλούμε εθελοντές και εθελόντριες να υποστηρίξουν το πλούσιο πρόγραμμα του τριημέρου, που περιλαμβάνει αγωνίσματα για όλα τα επίπεδα και για όλες τις ηλικίες.

 

Όσοι επιθυμείτε να προσφέρετε εθελοντικά τη βοήθειά σας στην κάλυψη αναγκών της διοργάνωσης, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το Γιάννη Χουζούρη (τηλ. 6944561636). (Σε όλους τους εθελοντές και τις εθελόντριες που θα συμμετέχουν στη διοργάνωση θα δοθεί αναμνηστικό δώρο.)

 

Επίσης ο Δήμος Σίφνου απευθύνει πρόσκληση σε όλους και κυρίως στα παιδιά για συμμετοχή:

 

-Στον αγώνα δρόμου των 5000m (Σάββατο 3/7, 10:30): Απολαύστε μια μοναδική διαδρομή με 30 μέτρα υψομετρικής διαφοράς που περνά μέσα από τα δρομάκια, τους χωματόδρομους και τον κεντρικό δρόμο του Πλατύ Γιαλού. Όλοι οι συμμετέχοντες από Σίφνο θα μπορέσουν να συμμετέχουν στον αγώνα αυτό στην προνομιακή τιμή των 11 ευρώ.

 

Για δήλωση συμμετοχής μπορείτε να καλέσετε την κα Μίρκα Σουβατζή 6944600972 ή την κυρία Τάνια Χατζηπαρτάλη 6977226997, μέλη της διοργάνωσης.

 

-Στο τουρνουά Beach Volley (Σάββατο 3/7, 17:30) Δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες. Για δήλωση συμμετοχής από τη σελίδα της διοργάνωσης: https://www.fearlessevents.gr/el/atromitos-race