Διαβήτης : σημάδια ότι ο οργανισμός μας εκπέμπει σήμα κινδύνου

0

Μια από τις πιο συνηθισμένες παθήσεις της εποχής μας είναι ο διαβήτης, η ύπουλη ασθένεια όπως την χαρακτηρίζουν οι γιατροί, καθώς «χτυπά» ανεξαρτήτως όλες τις ηλικίες και διακρίνεται κυρίως σε 2 τύπους: Τον διαβήτη τύπου 1 και τον διαβήτη τύπου 2. Ενημερωτικά, υπάρχει και ο διαβήτης κύησης, που εμφανίζεται στις εγκυμονούσες.

Ποια είναι όμως, τα συμπτώματα των δύο τύπων διαβήτη που προαναφέραμε; Ο Παθολόγος- Διαβητολόγος Δρ. Αντώνιος Λέπουρας απαντά στα ερωτήματα των «Αποχρώσεων» για το πως μπορούμε να καταλάβουμε ότι ο οργανισμός μας εκπέμπει σήμα κινδύνου.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΛΕΠΟΥΡΑΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ- ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΛΕΠΟΥΡΑΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ- ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣΜια από τις πιο συνηθισμένες παθήσεις της εποχής μας είναι ο διαβήτης, η ύπουλη ασθένεια όπως την χαρακτηρίζουν οι γιατροί, καθώς «χτυπά» ανεξαρτήτως όλες τις ηλικίες και διακρίνεται κυρίως σε 2 τύπους: Τον διαβήτη τύπου 1 και τον διαβήτη τύπου 2. Ενημερωτικά, υπάρχει και ο διαβήτης κύησης, που εμφανίζεται στις εγκυμονούσες. Ποια είναι όμως, τα συμπτώματα των δύο τύπων διαβήτη που προαναφέραμε; Ο Παθολόγος- Διαβητολόγος Δρ. Αντώνιος Λέπουρας απαντά στα ερωτήματα των «Αποχρώσεων» για το πως μπορούμε να καταλάβουμε ότι ο οργανισμός μας εκπέμπει σήμα κινδύνου.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Mittwoch, 6. Februar 2019

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα