Διακοπές και τηλεργασία για τους Βρετανούς τουρίστες στα ελληνικά νησιά

0

Οι Βρετανοί επιλέγουν Κυκλάδες κάθε χρόνο. Φέτος θα συνδυάσουν τις διακοπές τους με την τηλεργασία  σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα.

Μύκονος, και Σαντορίνη  είναι ήδη στις τοπ περιοχές όπου  οι επαγγελματίες  θα έρθουν να εργαστούν κάνοντας παράλληλα τα μπάνια τους.

Σύμφωνα με την PC Agency – συμβουλευτική εταιρία για τουριστικά θέματα , καταγράφεται αύξηση στη ζήτηση για πολυτελείς εξοχικές κατοικίες στην Πορτογαλία και στη Μαγιόρκα, αλλά ακόμη περισσότερο στην Ελλάδα, μετά την ανακοίνωση του ανοίγματος του ελληνικού τουρισμού από τα μέσα Μαΐου, όπως γράφει η εφημερίδα  Daily Mail.

Προϋπόθεση το ίντερνετ

Οι Άγγλοι ειδικοί  τονίζουν ότι καταγράφεται μεγάλος αριθμός επαγγελματιών οι οποίοι κλείνουν εισιτήρια και διαμονή ενός μηνός σε βίλες στην Ελλάδα, ζητώντας να υπάρχει Ίντερνετ και γραφείο.

Οι δημοφιλείς προορισμοί

Αναφέρεται συγκεκριμένα ότι δημοφιλείς προορισμοί όπως η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Κέρκυρα και η Κρήτη έχουν ήδη κλείσει αναφορικά με τις πολυτελείς εξοχικές τους κατοικίες, με πολλές κρατήσεις να είναι εκείνες που αναβλήθηκαν το 2020.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι τα στοιχεία της αγοράς στη Βρετανία δείχνουν πως πολλοί κλείνουν επίσης κατοικίες σε μικρότερα νησιά μακριά από τον πολύ κόσμο, φέρνοντας ως παραδείγματα την Ύδρα, τους Παξούς και τη Σύρο.

 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα