Δρ. Άννα Κανδαράκη : εκδήλωση με θέμα ψυχολογία – διατροφή και παιδική παχυσαρκία

0

Η κλινική ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια Δρ. Άννα Κανδαράκη μιλά στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» με αφορμή την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3/3/2020 στις 12:00 στο Ecali Club με θέμα ψυχολογία – διατροφή και παιδική παχυσαρκία.

Ποιες ψυχικές δυσκολίες μπορεί να κρύβονται πίσω από μια διαταραχή στην όρεξη, πόσο επηρεάζουν οι σχέσεις μας τη διατροφή μας και τι μπορούν να κάνουν οι νέοι γονείς ώστε να προφυλάξουν τα παιδιά τους από την παιδική παχυσαρκία, είναι κάποια από τα θέματα που θα συζητηθούν.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

Δρ. ΑΝΝΑ ΚΑΝΔΑΡΑΚΗ – ΚΛΙΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ, ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

Δρ. ΑΝΝΑ ΚΑΝΔΑΡΑΚΗ – ΚΛΙΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ, ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑΗ κλινική ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια Δρ. Άννα Κανδαράκη μιλά στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» με αφορμή την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3/3/2020 στις 12:00 στο Ecali Club με θέμα ψυχολογία – διατροφή και παιδική παχυσαρκία. Ποιες ψυχικές δυσκολίες μπορεί να κρύβονται πίσω από μια διαταραχή στην όρεξη, πόσο επηρεάζουν οι σχέσεις μας τη διατροφή μας και τι μπορούν να κάνουν οι νέοι γονείς ώστε να προφυλάξουν τα παιδιά τους από την παιδική παχυσαρκία, είναι κάποια από τα θέματα που θα συζητηθούν.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Freitag, 28. Februar 2020

Δρ. ΑΝΝΑ ΚΑΝΔΑΡΑΚΗ – ΚΛΙΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ, ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα