Εκλογές 2019: ψυχολογία νικητών και ηττημένων

0

Κάθε σπίτι και υποψήφιος. Κάθε παρέα και υποψήφιος. Πώς ενόψει των εκλογών το ενδιαφέρον για πόλεις, χωριά, δήμους και περιφέρειες… έγινε αμιγώς προσωπική και οικογενειακή υπόθεση.

Η ψήφος, η διεκδίκηση, η μάχη για το σταυρό… και από την άλλη οι παρέες, οι συγγενικές σχέσεις, οι κοινωνικές επαφές και το καλό του τόπου.

Πώς αισθάνονται οι υποψήφιοι, ποιες οι παγίδες που πρέπει να προσέχουν, ποιο είναι το προφίλ του επιτυχημένου.

Η ψυχολόγος κ. Αικατερίνη-Ολυμπία Κουτσή αναλύει στις «Αποχρώσεις» την ψυχολογία των υποψηφίων μετά τα αποτελέσματα των εκλογών.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

Αικατερίνη – Ολυμπία Κουτσή / Ψυχολόγος

Αικατερίνη – Ολυμπία Κουτσή / ΨυχολόγοςΚάθε σπίτι και υποψήφιος. Κάθε παρέα και υποψήφιος. Πώς ενόψει των εκλογών το ενδιαφέρον για πόλεις, χωριά, δήμους και περιφέρειες… έγινε αμιγώς προσωπική και οικογενειακή υπόθεση. Η ψήφος, η διεκδίκηση, η μάχη για το σταυρό… και από την άλλη οι παρέες, οι συγγενικές σχέσεις, οι κοινωνικές επαφές και το καλό του τόπου. Πώς αισθάνονται οι υποψήφιοι, ποιες οι παγίδες που πρέπει να προσέχουν, ποιο είναι το προφίλ του επιτυχημένου. Η ψυχολόγος κ. Αικατερίνη-Ολυμπία Κουτσή αναλύει στις «Αποχρώσεις» την ψυχολογία των υποψηφίων μετά τα αποτελέσματα των εκλογών.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Montag, 27. Mai 2019

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα