Επιμελητήριο Κυκλάδων: Ταχύρρυθμα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης για επαγγελματίες των νησιών

Ερωτηματολόγιο ανίχνευσης επαγγελματικών εκπαιδευτικών αναγκών επιχειρήσεων υπηρεσιών Τουρισμού, Φιλοξενίας & Εστίασης

0
Το Επιμελητήριο Κυκλάδων σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και το  Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου σχεδιάζει μια σειρά από ταχύρρυθμα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης που θα απευθύνονται σε όλους τους επαγγελματίες των νησιών και θα παρέχουν στους συμμετέχοντες και τη σχετική πιστοποίηση.

Στο πλαίσιο αυτό έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα του επιμελητηρίου, ερωτηματολόγιο το οποίο απευθύνεται σε επαγγελματίες των Κυκλάδων για την καλύτερη διαμόρφωση των προγραμμάτων, το οποίο διαρκεί λιγότερο από 5 λεπτά.

Τα προγράμματα θα πραγματοποιηθούν τόσο εξ αποστάσεως όσο και δια ζώσης και σε χρόνους που να εξυπηρετούν τους επαγγελματίες των νησιών, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα μέτρα προστασίας αλλά και τις ιδιαίτερες συνθήκες της εποχικότητας στα νησιά.

Στόχος είναι τα προγράμματα αυτά να είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες των νησιωτών επαγγελματιών και να καλύπτουν τους στόχους των επιχειρήσεών τους, εφόσον αποτελούν τον βασικότερο και ουσιαστικότερο πυλώνα της νησιωτικής επιχειρηματικότητας.

Για το λόγο αυτό το Επιμελητήριο Κυκλάδων ζητά και τη συμβολή των επαγγελματιών των Κυκλάδων προκειμένου να καταγράψει τις ανάγκες τους και να συνδημιουργήσουν επαγγελματικά εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλού επιπέδου κι αναγνώρισης.

Για τον καλύτερο σχεδιασμό των προγραμμάτων, οι επιχειρηματίες που θέλουν να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο θα πρέπει να δώσουν τις απαντήσεις τους έως 25 Ιανουαρίου.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα