Επιστολή συμπαράστασης από τον Δήμο Άνδρου στον Δήμο Αριστοτέλη μετά την κήρυξη της περιοχής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

0

 

Τα αισθήματα θλίψης και ειλικρινούς αλληλεγγύης μετέφερε χθες (11/07) μέσω επιστολής συμπαράστασης στον Δήμαρχο Αριστοτέλη κ. Γιώργο Ζουμπά και στον Δήμο Αριστοτέλη, ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης, μετά τη θεομηνία της Τετάρτης (10/07) που έπληξε τη Χαλκιδική και άφησε πίσω της αθώα θύματα και τεράστιες ζημιές.

Αναλυτικά η επιστολή του Δημάρχου Άνδρου:

«Εκπροσωπώντας τον Δήμο Άνδρου και εκ μέρους όλων των Ανδριωτών, εκφράζω την οδύνη μας για τους πληγέντες της Χαλκιδικής και τη συμπαράστασή μας στον Δήμο Αριστοτέλη.

Τα Αρχαία Στάγειρα και η Αρχαία Άκανθος είναι δύο σπουδαίες πόλεις που υπήρξαν αποικίες της Άνδρου στη Χαλκιδική και οι προ διετίας εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Αριστοτέλη, συνέβαλαν ώστε να αποκομίσουμε σημαντικές και διαφωτιστικές πληροφορίες για τους δύο τόπους, που παραμένουν συνδεδεμένοι μέσα στην ιστορία.

Είμαστε αλληλέγγυοι και συμπαραστεκόμαστε στους πληγέντες της περιοχής, η οποία κηρύχτηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, έπειτα από το χθεσινό (σ.σ. της 10ης Ιουλίου) ξέσπασμα και τη μανία της φύσης.

Το μυαλό και η σκέψη όλων μας είναι στις οικογένειες των αθώων θυμάτων και των πληγέντων.

Με εκτίμηση,

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ Ι. ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ

φωτογραφία:halkidikinow.gr

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα