Επιχειρησιακή δραστηριότητα του Λιμενικού Σώματος το 2018

0 6

Από τη Διεύθυνση Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Λ.Σ- ΕΛ.ΑΚΤ. ανακοινώθηκε η δραστηριότητα του Κέντρου Επιχειρήσεων και του Κέντρου Αμέσου Δράσεως κατά το έτος 2018.

Όπως αναφέρει στις “Αποχρώσεις” ο Εκπρόσωπος Τύπου του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής – Πλοίαρχος Νικόλαος Λαγκαδιανός, ο Ναυτικός Τομέας του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης επιλήφθηκε σε 1.529 περιστατικά με 37.314 εμπλεκόμενα άτομα εντός της Ελληνικής περιοχής έρευνας & διάσωσης (SRR) και σε 201 περιστατικά εκτός περιοχής FIR που αφορούσαν 5.243 άτομα, στα οποία ήταν το πρώτο κέντρο που έλαβε το συναγερμό κινδύνου.

Επιπρόσθετα, με μέριμνα του Ε.Κ.Σ.Ε.Δ./Ν.Τ. παρασχέθηκε συνδρομή σε 108 άτομα τα οποία ασθένησαν ή τραυματίσθηκαν εν πλω, εκ των οποίων τα 7 μεταφέρθηκαν με εναέρια μέσα. Τέλος, το έτος 2018 το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης/Αεροπορικός είχε συμμετοχή σε 81 περιστατικά πραγματοποιώντας 147 εξόδους με 241,2 ώρες πτήσης συνολικά.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ:

ΝΙΚΟΣ ΛΑΓΚΑΔΙΑΝΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ- ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ.

ΝΙΚΟΣ ΛΑΓΚΑΔΙΑΝΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ- ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ.Από τη Διεύθυνση Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. ανακοινώθηκε η δραστηριότητα του Κέντρου Επιχειρήσεων και του Κέντρου Αμέσου Δράσεως κατά το έτος 2018. Όπως αναφέρει στις "Αποχρώσεις" ο Εκπρόσωπος Τύπου του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής – Πλοίαρχος Νικόλαος Λαγκαδιανός, ο Ναυτικός Τομέας του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης επιλήφθηκε σε 1.529 περιστατικά με 37.314 εμπλεκόμενα άτομα εντός της Ελληνικής περιοχής έρευνας & διάσωσης (SRR) και σε 201 περιστατικά εκτός περιοχής FIR που αφορούσαν 5.243 άτομα, στα οποία ήταν το πρώτο κέντρο που έλαβε το συναγερμό κινδύνου. Επιπρόσθετα, με μέριμνα του Ε.Κ.Σ.Ε.Δ./Ν.Τ. παρασχέθηκε συνδρομή σε 108 άτομα τα οποία ασθένησαν ή τραυματίσθηκαν εν πλω, εκ των οποίων τα 7 μεταφέρθηκαν με εναέρια μέσα. Τέλος, το έτος 2018 το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης/Αεροπορικός είχε συμμετοχή σε 81 περιστατικά πραγματοποιώντας 147 εξόδους με 241,2 ώρες πτήσης συνολικά.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Mittwoch, 13. März 2019

 

You might also like More from author

Comments

Loading...