Ε.Ε.Α. : τα μέτρα που περιμένουμε από τη νέα κυβέρνηση για να κινηθεί η αγορά

0 15

“Περιμένουμε από τον Άδωνη Γεωργιάδη να λάβει όλα αυτά τα μέτρα που θα κάνουν την αγορά να κινηθεί και πάλι” λέει στις «Αποχρώσεις» και τον Μεσόγειος Fm στο Kόκκινο και στους 105,4, ο Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Οικονομικός Επόπτης της Ε.Σ.Ε.Ε , κ. Νίκος Κογιουμτσής .

Αναφέρεται στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, ενώ τονίζει ότι οι περίοδος των εκπτώσεων είναι μια ευκαιρία , τόσο για τους επαγγελματίες να κάνουν «ταμείο» όσο και για του καταναλωτές να κάνουν «έξυπνες» αγορές.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ:

ΝΙΚΟΣ ΚΟΓΙΟΥΜΤΣΗΣ – ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΝΙΚΟΣ ΚΟΓΙΟΥΜΤΣΗΣ – ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ"Περιμένουμε από τον Άδωνη Γεωργιάδη να λάβει όλα αυτά τα μέτρα που θα κάνουν την αγορά να κινηθεί και πάλι" λέει στις «Αποχρώσεις» και τον Μεσόγειος Fm στο Kόκκινο και στους 105,4, ο Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Οικονομικός Επόπτης της Ε.Σ.Ε.Ε , κ. Νίκος Κογιουμτσής . Αναφέρεται στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, ενώ τονίζει ότι οι περίοδος των εκπτώσεων είναι μια ευκαιρία , τόσο για τους επαγγελματίες να κάνουν «ταμείο» όσο και για του καταναλωτές να κάνουν «έξυπνες» αγορές.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Mittwoch, 10. Juli 2019

You might also like More from author

Comments

Loading...