Η ενδεχόμενη αύξηση των καυσίμων πλήγμα για την ακτοπλοΐα

0 30

Το μεγάλο ζήτημα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι ακτοπλόοι είναι η αύξηση των καυσίμων, καθώς θα σημάνει αύξηση στα εισιτήρια.

Όπως λέει στις “Αποχρώσεις” ο Γενικός Διευθυντής της Seajets κ. Νίκος Καβαλλιέρος, παρά το γεγονός ότι προδιαγράφεται μια καλή τουριστική σεζόν για την ακτοπλοΐα, ο προβληματισμός των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στις Κυκλάδες είναι η ενδεχόμενη άνοδος στην τιμή των καυσίμων που μπορεί να κλυδωνίσει τη λειτουργική  βιωσιμότητα των ακτοπλοϊκών εταιρειών .

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΑΛΛΙΕΡΟΣ- ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ SEAJETS

ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΑΛΛΙΕΡΟΣ- ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ SEAJETSΤο μεγάλο ζήτημα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι ακτοπλόοι είναι η αύξηση των καυσίμων, καθώς θα σημάνει αύξηση στα εισιτήρια. Όπως λέει στις "Αποχρώσεις" ο Γενικός Διευθυντής της Seajets κ. Νίκος Καβαλλιέρος, παρά το γεγονός ότι προδιαγράφεται μια καλή τουριστική σεζόν για την ακτοπλοΐα, ο προβληματισμός των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στις Κυκλάδες είναι η ενδεχόμενη άνοδος στην τιμή των καυσίμων, που μπορεί να κλυδωνίσει τη λειτουργική βιωσιμότητα των ακτοπλοϊκών εταιρειών.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Mittwoch, 24. April 2019

You might also like More from author

Comments

Loading...