Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Τήνο (ΒΙΝΤΕΟ)

80

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην Τήνο, όπου μετέβη μετά τα εγκαίνια του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης των Κυκλάδων με το ηπειρωτικό δίκτυο, στη Σύρο. Στην Τήνο τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος του νησιού, Γιάννης Σιώτος, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε την πλατεία Παντανάσσης και ξεναγήθηκε στην οδό της Ευαγγελιστρίας από τον δήμαρχο της Τήνου, ενώ συνομίλησε με κατοίκους και επαγγελματίες του νησιού. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Δημαρχείο του νησιού και συνομίλησε με τον Δήμαρχο.
Έπειτα, στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, πραγματοποιήθηκε ομιλία του Δημάρχου της Τήνου και του πρωθυπουργού με ειδική αναφορά, στις πρόσφατες εξελίξεις που αφορούσαν το Π.Ι.Ι.Ε. Τήνου. Στο τέλος των ομιλιών δόθηκε συμβολικά, ως δώρο ένα μαρμάρινο περιστέρι στον κ. Τσίπρα.

Οι επισκέψεις ολοκληρώθηκαν στο Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας Τήνου όπου ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στον Ιερό Ναό αλλά και στο μαυσωλείο του καταδρομικού «Έλλη».
Τον πρωθυπουργό συνόδευαν κατά την επίσκεψή του στο νησί οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Συρμαλένιος, Αντώνης Συρίγος και Νίκος Μανιός.
Πηγή πληροφοριών: tinostoday.gr

You might also like More from author

Comments

Loading...