Η Μήλος ψηφίστηκε ως το καλύτερο νησί της Ευρώπης για το 2019

0

Ο κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης μπορεί να έχασε στις εκλογές, όμως αφήνει πίσω του βαριά παρακαταθήκη. Και δεν είναι άλλη από την ανακοίνωση του διεθνούς περιοδικού τουρισμού TRAVEL + LEISURE, οι αναγνώστες του οποίου ψήφισαν την πανέμορφη Μήλο ως Νο 1 της φετινής χρονιάς- το καλύτερο νησί στην Ευρώπη .

Το “Νησί της Αφροδίτης” κέρδισε τα εύσημα, ποντάροντας στις μοναδικής ομορφιάς παραλίες της, στη φιλοξενία και στον ιδιαίτερο χαρακτήρα που διατηρεί όλα αυτά τα χρόνια .

Ο απερχόμενος Δήμαρχος μιλά στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος Fm στο Κόκκινο και τους 105.4 για τη διάκριση αυτή και τα έργα που έχουν συντελεστεί τα τελευταία 9 χρόνια στο πανέμορφο νησί των Δυτικών Κυκλάδων και δηλώνει παρών σε ό,τι χρειαστεί η νέα Δημοτική Αρχή.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ:

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΔΑΜΟΥΛΑΚΗΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΗΛΟΥ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΔΑΜΟΥΛΑΚΗΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΗΛΟΥΟ κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης μπορεί να έχασε στις εκλογές, όμως αφήνει πίσω του βαριά παρακαταθήκη. Και δεν είναι άλλη από την ανακοίνωση του διεθνούς περιοδικού τουρισμού TRAVEL + LEISURE, οι αναγνώστες του οποίου ψήφισαν την πανέμορφη Μήλο ως Νο 1 της φετινής χρονιάς- το καλύτερο νησί στην Ευρώπη . Το "Νησί της Αφροδίτης" κέρδισε τα εύσημα, ποντάροντας στις μοναδικής ομορφιάς παραλίες της, στη φιλοξενία και στον ιδιαίτερο χαρακτήρα που διατηρεί όλα αυτά τα χρόνια . Ο απερχόμενος Δήμαρχος μιλά στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος Fm στο Κόκκινο και τους 105.4 για τη διάκριση αυτή και τα έργα που έχουν συντελεστεί τα τελευταία 9 χρόνια στο πανέμορφο νησί των Δυτικών Κυκλάδων και δηλώνει παρών σε ό,τι χρειαστεί η νέα Δημοτική Αρχή.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Montag, 22. Juli 2019

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα