Η μεγαλύτερη Ελληνική σημαία θα υψωθεί στην Σαντορίνη

Για την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση

0

Η Σαντορίνη θα πρωταγωνιστήσει για μια ακόμη φορά. Για να τιμήσει τους ήρωες του ’21 θα υψώσει μια τεράστια ελληνική σημαία, που σκοπό έχει να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, καθώς θα πρόκειται για την μεγαλύτερη στον κόσμο.

Δείτε την σχετική δημοσίευση από το topmelodyfm.gr:

Ελληνική σημαία ιστού 1350 τ.μ θα υψωθεί στο νησί μας την 25 Μαρτίου με σκοπό ρεκόρ Γκίνες (Guinness World Records) της μεγαλύτερης σημαίας στον κόσμο.

Το μεγάλο εγχείρημα που θα προβληθεί σε όλο τον κόσμο! …και εν όψει της επετείου των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης τιμούμε την ιστορία μας και συμμετέχουμε στον εθνικό εορτασμό με αυτή την όμορφη ιδέα.

Η Σαντορίνη πρόσφερε πολλά στον αγώνα για την ελευθερία και μέχρι και σήμερα στηρίζει την ελληνική οικονομία.

Θα έχεις ενημερωθεί ήδη απο τους φίλους σου για την κατασκευή της μεγαλύτερης σημαίας ιστού 1350 τ.μ που θα υψωθεί στο νησί μας στις 25 Μαρτίου. Θα κάνουμε αίτηση για το ρεκόρ Γκίνες (Guinness World Records), της μεγαλύτερης σημαίας στον κόσμο. Αυτή την στιγμή το ρεκόρ είναι 600 τ.μ σε σημαία από την Κρήτη. Η Ελληνική σημαία θα βρίσκεται στο νησί μας την Τρίτη.

Το κόστος κατασκευής είναι 7000 €. Η συμμετοχή είναι 100 € . Έχουν δήλωση συμμετοχή ήδη 45 άτομα.

Κάθε ένας συμμετέχοντας θα πάρει από το Γκίνες βεβαίωση συμμετοχής του ρεκόρ και θα μπορείτε να το αναρτήσετε στην επιχείρηση σας. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!! ΜΟΝΟ 70 ΆΤΟΜΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Πληροφορίες συμμετοχής στο τηλέφωνο 6977703365..

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: TopmelodyFm Santorini Islands και Santorini Magazine Greece με την Φωτεινή Τζάνη

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα