Η Νικολέττα Φιλιππάκη μιλά για “της μοναξιάς τα δώρα”

0

Η Νικολέττα Φιλιππάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χίο. Από αρκετά μικρή ηλικία διαπίστωσε ότι η μουσική είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής της.

Επηρεασμένη από τον πατέρα της στη Βυζαντινή Μουσική, μικρή άρχισε να αναζητάει τη μουσική της ταυτότητα τραγουδώντας στο σπίτι, έχοντας ως παιδί αντί για κούκλες μουσικά παιχνίδια, όπως πλαστικές κιθάρες και μικρόφωνα.

Πριν τελειώσει το δημοτικό σχολείο ξεκίνησε μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής. Μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» παρουσιάζει την πρώτη της επαγγελματική προσπάθεια στο τραγούδι.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ – ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ – ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑΗ Νικολέττα Φιλιππάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χίο. Από αρκετά μικρή ηλικία διαπίστωσε ότι η μουσική είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής της. Επηρεασμένη από τον πατέρα της στη Βυζαντινή Μουσική, μικρή άρχισε να αναζητάει τη μουσική της ταυτότητα τραγουδώντας στο σπίτι, έχοντας ως παιδί αντί για κούκλες μουσικά παιχνίδια, όπως πλαστικές κιθάρες και μικρόφωνα. Πριν τελειώσει το δημοτικό σχολείο ξεκίνησε μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής. Μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» παρουσιάζει την πρώτη της επαγγελματική προσπάθεια στο τραγούδι.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Mittwoch, 16. Oktober 2019

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ – ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα