Η Ωκεανίς ήρθε και ολοκλήρωσε το έργο του Ζορμπά στο Μαντούδι Εύβοιας

0

Μεγάλη καταστροφή έχει υποστεί το λιμάνι του Μαντουδίου στην Εύβοια, μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας. Η προβλήτα έχει υποχωρήσει κατά 60 μέτρα ενώ ζημιές έχει υποστεί το εσωτερικό του κρηπιδώματος.

Όπως αναφέρει στις «Αποχρώσεις» ο πρώην Αντιδήμαρχος Λίμνης- Μαντουδίου-Αγ. Άννας και νυν Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Καντζούρας, λόγω των ισχυρών ανέμων έχει προκληθεί ολίσθηση της λιθόριπης προστασίας. Τα πρώτα δείγματα ότι κάτι δεν πάει καλά στο σημείο είχαν πρωτοεμφανιστεί με το φαινόμενο του Ζορμπά. Ήρθε η Ωκεανίς και ολοκλήρωσε το καταστροφικό έργο. Ξεκίνησε μία προσπάθεια από τον ΟΛΝΕ να πραγματοποιήσει έργα εκεί ώστε να επανέλθουν οι ογκόλιθοι στο σημείο που βρίσκονταν πριν γκρεμιστούν και να αποκατασταθούν άλλες ζημιές που είχε προκαλέσει το φαινόμενο στα τέλη του Σεπτέμβρη. Τα χρήματα εξασφαλίστηκαν όμως η ηγεσία δεν πρόλαβε να ξεκινήσει το έργο και έτσι μεγάλο μέρος του λιμανιού έπεσε από την κακοκαιρία .

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ:

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΝΤΖΟΥΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ- ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΥΜΝΙΩΝ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΝΤΖΟΥΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ- ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΥΜΝΙΩΝΜεγάλη καταστροφή έχει υποστεί το λιμάνι του Μαντουδίου στην Εύβοια, μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας. Η προβλήτα έχει υποχωρήσει κατά 60 μέτρα ενώ ζημιές έχει υποστεί το εσωτερικό του κρηπιδώματος. Όπως αναφέρει στις «Αποχρώσεις» ο πρώην Αντιδήμαρχος Λίμνης- Μαντουδίου-Αγ. Άννας κ. Γιάννης Καντζούρας, λόγω των ισχυρών ανέμων έχει προκληθεί ολίσθηση της λιθόριπης προστασίας. Τα πρώτα δείγματα ότι κάτι δεν πάει καλά στο σημείο είχαν πρωτοεμφανιστεί με το φαινόμενο του Ζορμπά. Ήρθε η Ωκεανίς και ολοκλήρωσε το καταστροφικό έργο. Ξεκίνησε μία προσπάθεια από τον ΟΛΝΕ να πραγματοποιήσει έργα εκεί ώστε να επανέλθουν οι ογκόλιθοι στο σημείο που βρίσκονταν πριν γκρεμιστούν και να αποκατασταθούν άλλες ζημιές που είχε προκαλέσει το φαινόμενο στα τέλη του Σεπτέμβρη. Τα χρήματα εξασφαλίστηκαν όμως η ηγεσία δεν πρόλαβε να ξεκινήσει το έργο και έτσι μεγάλο μέρος του λιμανιού έπεσε από την κακοκαιρία .

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Dienstag, 5. März 2019

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα