Θα πούμε το νερό νεράκι το καλοκαίρι στη Νάξο;

0

Το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Νάξου ήταν το κύριο ζήτημα στο Δ.Σ που έγινε με τηλεδιάσκεψη, ωστόσο, ένα από τα καυτά θέματα είναι και η επάρκεια νερού για φέτος το καλοκαίρι, καθώς αναμένεται να υπάρξει μεγαλύτερη ζήτηση λόγω της επικείμενης όπως όλα δείχνουν αύξησης των επισκεπτών στο νησί.

O Λεονάρδος Χατζηανδρέου και ο Βασίλης Βρούτσης στήριξαν το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για το 2021 με την ψήφο τους και έτσι ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία στη συνεδρίαση  της Τρίτης.

Την Παρασκευή το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το χωροταξικό με τη συμμετοχή του μελετητή κ. Τσεκούρα ώστε να συζητηθεί διεξοδικά το θέμα.

Μέτρα για το πόσιμο νερό

Στο ζήτημα της διαχείρισης υδάτων ο Δημήτρης Λιανός σημείωσε ότι φέτος τα αποθέματα νερού είναι περιορισμένα και  ο δήμος θα πάρει μέτρα ώστε να εξασφαλιστεί «επάρκεια και ποιότητα νερού». Ο δήμαρχος Νάξου  σημείωσε ότι ήδη έχει ζητήσει από την αρμόδια υπηρεσία του δήμου «να υλοποιήσει μια τεχνική μελέτη – καταγραφή των ποσοτήτων και δυνατοτήτων που υπάρχουν ώστε να αναδειχθεί η δυσκολία που θα παρουσιαστεί φέτος το καλοκαίρι στο θέμα της επάρκειας νερού».

Δείτε το βίντεο από τη συνεδρίαση:

https://www.facebook.com/watch/live/?v=259709508975421&ref=external

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα