Ι. Μαργαρίτης : η κρουαζιέρα και τα υδατοδρόμια θα συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού στο Νότιο Αιγαίο

0

Στο ρυθμό των συνεχιζόμενων ρεκόρ κινήθηκε για τέταρτη κατά σειρά χρονιά ο τουρισμός στο Νότιο Αιγαίο που το 2019, άφησε μακράν πίσω του όχι μόνο τις υπόλοιπες Περιφέρειες της χώρας, αλλά και το ρεκόρ που κατείχε το 2018 καταγράφοντας μια ακόμη ιστορική επίδοση.

Όπως αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο ο Έπαρχος Νάξου, Αμοργού & Μικρών Κυκλάδων και εντεταλμένος Περιφ. Σύμβουλος τουριστικής ανάπτυξης, υδατ/μίων, κρουαζιέρας και ακτοπλοΐας κ. Ιωάννης Μαργαρίτης, και η σεζόν που διανύουμε αναμένεται να είναι θετική για το σύνολο των νησιών του Νοτίου Αιγαίου.

Την ίδια στιγμή θεωρεί πως η επέκταση της κρουαζιέρας και σε άλλα νησιά πέραν της Μυκόνου και της Σαντορίνης, αλλά και η δημιουργία υδατοδρομίων θα συμβάλλουν ακόμη περισσότερο στην οικονομική ανάπτυξη ολόκληρης της περιοχής.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ – ΕΠΑΡΧΟΣ ΝΑΞΟΥ, ΑΜΟΡΓΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ – ΕΠΑΡΧΟΣ ΝΑΞΟΥ, ΑΜΟΡΓΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝΣτο ρυθμό των συνεχιζόμενων ρεκόρ κινήθηκε για τέταρτη κατά σειρά χρονιά ο τουρισμός στο Νότιο Αιγαίο που το 2019, άφησε μακράν πίσω του όχι μόνο τις υπόλοιπες Περιφέρειες της χώρας, αλλά και το ρεκόρ που κατείχε το 2018 καταγράφοντας μια ακόμη ιστορική επίδοση. Όπως αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο ο Έπαρχος Νάξου, Αμοργού & Μικρών Κυκλάδων καιεντεταλμένος Περιφ. Σύμβουλος τουριστικής ανάπτυξης, υδατ/μίων, κρουαζιέρας και ακτοπλοΐας κ. Ιωάννης Μαργαρίτης, και η σεζόν που διανύουμε αναμένεται να είναι θετική για το σύνολο των νησιών του Νοτίου Αιγαίου. Την ίδια στιγμή θεωρεί πως η επέκταση της κρουαζιέρας και σε άλλα νησιά πέραν της Μυκόνου και της Σαντορίνης, αλλά και η δημιουργία υδατοδρομίων θα συμβάλλουν ακόμη περισσότερο στην οικονομική ανάπτυξη ολόκληρης της περιοχής.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Donnerstag, 16. Januar 2020

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ – ΕΠΑΡΧΟΣ ΝΑΞΟΥ, ΑΜΟΡΓΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα