Ι. Ρήγου : “Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για τις ζωές μας και δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω στις εποχές των μνημονίων”

0

Πρέπει να δείξουμε σε όσους απογοητεύτηκαν ότι είμαστε εδώ και πόσο σημαντικό είναι το έργο που έχει επιτελέσει ο ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης.

Αυτό επισημαίνει η κ. Ιρέν Ρήγου υποψήφια Βουλευτής στις Κυκλάδες με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος FM στο Κόκκινο και στους 105.4.

Έχουν πραγματοποιηθεί αλλαγές στην υγεία, στα δημόσια νοσοκομεία, στην εκπαίδευση, στις ακτοπλοϊκές συνδέσεις, για τις οποίες οφείλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο, να καταλάβει ότι σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για τις ζωές μας και δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω στις εποχές των μνημονίων, καταλήγει.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΙΡΕΝ ΡΗΓΟΥ – ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΙΡΕΝ ΡΗΓΟΥ – ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝΠρέπει να δείξουμε σε όσους απογοητεύτηκαν ότι είμαστε εδώ και πόσο σημαντικό είναι το έργο που έχει επιτελέσει ο ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης. Αυτό επισημαίνει η κ. Ιρέν Ρήγου υποψήφια Βουλευτής στις Κυκλάδες με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος FM στο Κόκκινο και στους 105.4. Έχουν πραγματοποιηθεί αλλαγές στην υγεία, στα δημόσια νοσοκομεία, στην εκπαίδευση, στις ακτοπλοϊκές συνδέσεις, για τις οποίες οφείλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο, να καταλάβει ότι σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για τις ζωές μας και δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω στις εποχές των μνημονίων, καταλήγει.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Donnerstag, 27. Juni 2019

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα