Κτηματολόγιο : τι πρέπει να προσέξετε για να αποφύγετε τα λάθη στις δηλώσεις

0

Πλήθος πολιτών συρρέουν καθημερινά στα γραφεία κτηματογράφησης προκειμένου να δηλώσουν το ακίνητό τους.

Παρατάθηκε η προθεσμία δηλώσεων ιδιοκτησίας για τους κατοίκους εσωτερικού, για τα ακίνητα που βρίσκονται σε 13 περιφερειακές ενότητες: Εύβοιας, Αχαΐας, ‘Αρτας, Πρέβεζας, Ιωαννίνων, Λευκάδας, Αιτωλοακαρνανίας, Ροδόπης, Θάσου, Λάρισας, Θεσσαλονίκης, Γρεβενών και Δ. Αττικής, μέχρι τις 7 Ιουνίου, ενώ αναρτήθηκαν και οι χάρτες για τους δήμους Αμφίπολης, Βισαλτίας, Εμμανουήλ Παππά και Νέας Ζίχνης στην Κεντρική Μακεδονία, σύμφωνα με το «Ελληνικό Κτηματολόγιο».

Η Διευθύντρια της Νομικής Υπηρεσίας του Εθνικού Κτηματολογίου κ. Ελεονώρα Ανδρεδάκη, απαντά σε όλες τις ερωτήσεις των «Αποχρώσεων» , ώστε να μην γίνουν λάθη στην συμπλήρωση. Οι πολίτες καλούνται να υποβάλουν δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους στο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής όπου βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Εθνικού Κτηματολογίου.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ:

ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΑΝΔΡΕΔΑΚΗ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΜΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΑΝΔΡΕΔΑΚΗ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΜΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥΠλήθος πολιτών συρρέουν καθημερινά στα γραφεία κτηματογράφησης προκειμένου να δηλώσουν το ακίνητό τους. Παρατάθηκε η προθεσμία δηλώσεων ιδιοκτησίας για τους κατοίκους εσωτερικού, για τα ακίνητα που βρίσκονται σε 13 περιφερειακές ενότητες: Εύβοιας, Αχαΐας, 'Αρτας, Πρέβεζας, Ιωαννίνων, Λευκάδας, Αιτωλοακαρνανίας, Ροδόπης, Θάσου, Λάρισας, Θεσσαλονίκης, Γρεβενών και Δ. Αττικής, μέχρι τις 7 Ιουνίου, ενώ αναρτήθηκαν και οι χάρτες για τους δήμους Αμφίπολης, Βισαλτίας, Εμμανουήλ Παππά και Νέας Ζίχνης στην Κεντρική Μακεδονία, σύμφωνα με το «Ελληνικό Κτηματολόγιο». Η Διευθύντρια της Νομικής Υπηρεσίας του Εθνικού Κτηματολογίου κ. Ελεονώρα Ανδρεδάκη, απαντά σε όλες τις ερωτήσεις των «Αποχρώσεων» , ώστε να μην γίνουν λάθη στην συμπλήρωση. Οι πολίτες καλούνται να υποβάλουν δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους στο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής όπου βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Εθνικού Κτηματολογίου.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Mittwoch, 1. Mai 2019

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα