Λεονάρδος Χατζηανδρέου: “Αυτά που συμβαίνουν στη Νάξο πλήττουν τους πολίτες”

0

Σε μια συνέντευξη εφ΄όλης τη ύλης ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Λεονάρδος Χατζηανδρέου ανοίγει τα χαρτιά του στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Λάμπρου Δεμερτζή και στον Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο .

Οι παραιτήσεις και οι ανεξαρτητοποιήσεις δημοτικών συμβούλων, το ζήτημα της αποχής του συνδυασμού στο Λιμενικό Ταμείο Νάξου, αλλά και η ανοιχτή πρόταση στον δήμαρχο Δημήτρη Λιανό, είναι μερικά από τα ζητήματα που θέτει ο  κ. Λεονάρδος Χατζηανδρέου.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ – ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ – ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝΣε μια συνέντευξη εφ΄όλης τη ύλης ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Λεονάρδος Χατζηανδρέου ανοίγει τα χαρτιά του στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Λάμπρου Δεμερτζή και στον Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο . Οι παραιτήσεις και οι ανεξαρτητοποιήσεις δημοτικών συμβούλων, το ζήτημα της αποχής του συνδυασμού στο Λιμενικό Ταμείο Νάξου, αλλά και η ανοιχτή πρόταση στον δήμαρχο Δημήτρη Λιανό, είναι μερικά από τα ζητήματα που θέτει ο κ. Λεονάρδος Χατζηανδρέου.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Dienstag, 3. Dezember 2019

ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ – ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα