Λευτέρης Κρέτσος : Οι πολίτες θα εκτιμήσουν ποιος μάχεται και υλοποιεί όσα υπόσχεται

0

«Βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια με γεμάτα ταμεία, υψηλά ιστορικά επίπεδα εξαγωγών, αυξημένες επενδυτικές ροές και βελτιωμένους δείκτες κοινωνικής συνοχής και απασχόλησης», τονίζει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και πρώην Υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής κ. Λευτέρης Κρέτσος, σε συνέντευξη του στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος Fm στο Κόκκινο και στους 105,4.

Ο κ. Κρέτσος αναγνωρίζει ότι δεν έγιναν όλα σωστά και χαρακτηρίζει «συντριπτικές τις διαφορές» με τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Ταυτόχρονα κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι κρύβεται και δεν αποκαλύπτει τις πραγματικές του προθέσεις για την οικονομία και την κοινωνική ασφάλιση.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΡΕΤΣΟΣ – ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΡΕΤΣΟΣ – ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ«Βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια με γεμάτα ταμεία, υψηλά ιστορικά επίπεδα εξαγωγών, αυξημένες επενδυτικές ροές και βελτιωμένους δείκτες κοινωνικής συνοχής και απασχόλησης», τονίζει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και πρώην Υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής κ. Λευτέρης Κρέτσος, σε συνέντευξη του στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος Fm στο Κόκκινο και στους 105,4. Ο κ. Κρέτσος αναγνωρίζει ότι δεν έγιναν όλα σωστά και χαρακτηρίζει«συντριπτικές τις διαφορές» με τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Ταυτόχρονα κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι κρύβεται και δεν αποκαλύπτει τις πραγματικές του προθέσεις για την οικονομία και την κοινωνική ασφάλιση.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Freitag, 5. Juli 2019

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα