Λόης Λαμπριανίδης : πάνω από 5 δις επενδύσεων βρίσκονται σε εξέλιξη στη χώρα μας

0

Τα στοιχεία είναι αποκαλυπτικά. Πάνω από 5 δις επενδύσεων βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ χιλιάδες projects «τρέχουν» όπως επισημαίνει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» ο κ. Λόης Λαμπριανίδης, Γενικός Γραμματέας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων του Υπουργείου Οικονομικής Ανάπτυξης.

Σχεδόν καθημερινά τα κόμματα της μείζονος αντιπολίτευσης προβάλλουν ότι η παρούσα κυβέρνηση δεν μπορεί να καταστήσει ελκυστική την Ελλάδα για αξιόλογες επενδύσεις και ότι χωρίς αυτές δεν υπάρχει σημαντική ανάπτυξη, εξαγωγές και απασχόληση, με αποτέλεσμα, όπως υποστηρίζουν, να βρίσκεται η χώρα σε μια αυτοκαταστροφική πορεία απόκλισης από τις προηγμένες οικονομίες.

Κάτι που δεν ισχύει, καθώς ο «Αναπτυξιακός» νόμος αναμένεται εκτός από τις επενδύσεις να δώσει και χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

Λόης Λαμπριανίδης – Γενικός Γραμματέας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων Υπουργείου Οικονομικών

Λόης Λαμπριανίδης- Γενικός Γραμματέας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων Υπουργείου ΟικονομικώνΤα στοιχεία είναι αποκαλυπτικά. Πάνω από 5 δις επενδύσεων βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ χιλιάδες projects «τρέχουν» όπως επισημαίνει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» ο κ. Λόης Λαμπριανίδης, Γενικός Γραμματέας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων του Υπουργείου Οικονομικής Ανάπτυξης. Σχεδόν καθημερινά τα κόμματα της μείζονος αντιπολίτευσης προβάλλουν ότι η παρούσα κυβέρνηση δεν μπορεί να καταστήσει ελκυστική την Ελλάδα για αξιόλογες επενδύσεις και ότι χωρίς αυτές δεν υπάρχει σημαντική ανάπτυξη, εξαγωγές και απασχόληση, με αποτέλεσμα, όπως υποστηρίζουν, να βρίσκεται η χώρα σε μια αυτοκαταστροφική πορεία απόκλισης από τις προηγμένες οικονομίες. Κάτι που δεν ισχύει, καθώς ο «Αναπτυξιακός» νόμος αναμένεται εκτός από τις επενδύσεις να δώσει και χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Mittwoch, 12. Juni 2019

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα