Λύση στο ζήτημα της μεταφοράς μαθητών

0 27

Λύση στο ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών του ΕΠΑΛ  αναζητούν μαθητές και οι γονείς τους  για την εξεύρεση μόνιμης λύσης που να εξυπηρετεί τις ανάγκες της σχολικής κοινότητας. . Για το λόγο αυτό συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Διευθυντής του ημερήσιου ΕΠΑ.Λ. Σύρου Βουτσίνος Νίκος, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑ.Λ. Σύρου Βαρβαρήγου Κυριακή, τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑ.Λ. Σύρου κ.κ. Γρυπάρη Στυλιανή και Λαμπρινάκου Χαρά, η μαθήτρια του ΕΠΑ.Λ. Σύρου Γκαλίτση Μαρία, η μαθήτρια του ΓΕ.Λ. Σύρου Καββαδία Στέλλα, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του Τμήματος Προμηθειών της Δ/νσης Οικονομικών Κυκλάδων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γεώργιος Λεονταρίτης, αφού ξεκαθάρισε ότι η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου δεν έχει δικαίωμα μεταφορικού έργου, τόνισε ότι η ισχύουσα νομοθεσία δυστυχώς δεν λαμβάνει υπόψη της την γεωγραφική ιδιαιτερότητα και ιδιομορφία των νησιωτικών περιοχών, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται αρκετά προβλήματα για τα οποία διαμαρτύρονται δικαιολογημένα οι μαθητές.

Επιπλέον, επανέλαβε την πρόθεση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ίδιου προσωπικά να σταθεί ξανά συμπαραστάτης στην προσπάθεια μαθητών και γονέων για τροποποίηση της υπάρχουσας νομοθεσίας όσον αφορά στην μεταφορά μαθητών στις Κυκλάδες.

.

You might also like More from author

Comments

Loading...